4.5.2014

04.05.2014 14:02

Výsledok stretnutia 0:3

Zostava Červení :

Ján Hodás ,  Ľubomír Turčan  , Jozef Vrabec , Ľuboš Pekár , Ľubo Malík , Milan Šindelář , Peter Pirošík , Jozef Filo

Zostava Zelení :

Ján Gier, Jaroslav Vyboch  , Rudo Huliak +1 , Robo Huliak +1  , Miroslav Vrabec , Miloš Labuda , Miloš Pekár , Daniel Šustek +1

Ihrisko :

Hralo sa na Hlavnom ihrisku. Terén bol skvelý . Teplota 11°C slnečno. Fúkal veľmi studený vietor. Pocitová teplota menej ako +5°C.

Zápas:

Opäť sa hralo o hodinu skôr z dôvodu zápasu žiakov , ktorý ten svoj vyhrali 1:0. Zelených dnes bolo ako šafránu a tak polovičku mužstva im doplnili Červení. Keďže hráči prichádzali na zápas ako cigáň do školy postupne sa ku Zeleným dostala silná zostava Miloš Pekár , Miloš Labuda a posledný Daniel Šustek. Takto sa z oslabeného mužstva razom stal favorit dnešného dňa. Prvý gól padol veľmi skoro. Na jeho začiatku bola chybná rozohrávka Červených a na jeho konci samostatný nájazd útočníka Zelených na brankára. Ten svoj nájazd zakončil prudkou strelou pomedzi nohy brankára a otvoril skóre. 11 minúta Rudo Huliak 0:1. Začiatok patril Zeleným , ktorí si vypracovali miernu prevahu. Červení odpovedali väčšinou dlhými loptami na útočníkov ale tím sa málokedy podarilo ohroziť bránku Zelených. Potom opäť prišla chybná rozohrávka Červených a pre zmenu sa od polovičky ihriska rútil na bránku v samostatnom úniku obranca Zelených , ktorý pohotovo zakončil proti vybehnutému brankárovi ku pravej tyči. 32 minúta Robo Huliak 0:2. Potom prišli ešte dve veľké šance Zelených ale tentoraz už brankár Červených stál na svojom mieste a loptu kryl. Keď Zelení nastrelili tyč a lopta sa odrazila do poľa prišli aj prvé veľké šance Červených. Čo však nechytil brankár vyrazila samotná bránka ktorá zvonila ako kostolné zvony v Nedeľu. Postupne na konštrukcii ostali zakončenia Ľuba Malíka , Milana Šindelářa a Jozefa Vrabca. Najväčšiu šancu na skórovanie mal Ľuboš Pekár , keď bol na konci peknej kombinačnej akcie Červených. Z ľavej strany dostal strieľanú prihrávku od Milana Šindelářa cez obrancu Zelených .Lopta si to však nasmerovala na nohu na ktorej stál a jej následný odraz smeroval vedľa prázdnej bránky. Oveľa čistejšiu šancu na druhej strane mal strelec prvého gólu Rudo Huliak , keď po peknej kombinácii dostal prihrávku po zemi na stred pred prázdnu bránku. Zakončenie z prvej však skončilo vysoko nad. To že zvyk je Železná košeľa sa potvrdilo pred tretím gólom Zelených. Loptu mali na kopačkách Zelení. Títo ju prihrávali na Daniela Šusteka. Keďže Daniel prišiel v tradičnom Červenom drese ale dnes hral za Zelených tak si prezliekol iba vrch ale trenky nie. Červená farba ako aj to že Daniel je obranca Červených spôsobili oklamanie obrany Červených a namiesto očakávaného odkopu Daniel trafil parádny angličák do bránky , ktorú mal pôvodne brániť keby nevyspával a prišiel na čas na ihrisko. 84 minúta Daniel Šustek 0:3. Po tomto góle už bolo rozhodnuté a zápas sa len dohrával.

Späť