30.4.2011 Turnaj o putovný pohár predsedu Žilinského samosprávneho kraja

30.04.2011 20:23

Zostava FC Senior :

Jozef Drábik , Ján Hodas , Ľubomír Turčan , Jozef Vrabec , Milan Šindelář , Jaroslav Vyboch , Miroslav Vrabec , Ľuboš Pekár-brankár

Na turnaj sme išli dobre naladení , veď sme išli obhajovať prvenstvo. Prvé čo sme si všimli na ostatných mužstvách bolo značné posilnenie kádra. Myslím , že som tam zahliadol aj Messiho v mužstve Spevokolu , ale nakoniec nastúpil namiesto neho bratranec zo štvrtého kolena s číslom 8 a vybojoval pre Spevokol turnajové víťazstvo.

Nebudem rozspisovať jednotlivé zápasy lebo všetky mali v podstate rovnaký priebeh. Začiatky zápasov boli vyrovnané a dokonca sme mali vždy niekoľko čistých gólových šancí aby sme nasadili trhák. Žiaľ hralo sa s takzvanou "Lenivou loptou" a táto bola neprekonateľnou prekážkou pre našich strelcov. Namiesto aby po kopnutí do lopty táto letela do siete súpera väčšinou ostala zalepená pod kopačkami našich hráčov a v niektorých prípadoch ich aj poslala na zem. A tak namiesto niekoľko gólového vedenia sme inkasovali z protiútokov. Brankár nedokázal zopakovať výkon z minulého roka , keď inkasoval iba tri góly ale padalo mu do siete všetko čo sa prehnalo okolo. Bola to škoda lebo dva zápasy sme prehrali iba o gól .

Výsledok turnaja :

  1. Spevokol - blahoželáme , hlavne našemu spoluhráčovi Adamovi Chabadovi , ktorý nastúpil za Spevokol
  2. Vekam - nováčik turnaja
  3. FC Citrus
  4. Hasiči
  5. FC Senior (sľúbil som , že tabuľku napíšem od piateho miesta ale veď o rok to môžeme opäť dokázať)

Na budúci rok by sme uvítali nasledovné :

  1. hrať s normálnou loptou
  2. streli odrazené od siete za bránkami považovať za aut (nie mantinely)
  3. úplne ideálne by bolo usporiadať turnaj na normálnom otvorenom ihrisku
Späť