27.9.2014 Grilovačka

01.10.2014 17:54

V Sobotu 27.9.2014 sme namiesto tradičného gulášu urobili Grilovačku. Hlavným kuchárom bol na začiatku Miloš Labuda ale nestihol som okoštovať jeho kuchárske umenie. Chlapi sa však nesťažovali a keďže všetko ugrilované bolo aj zjedené tak to muselo byť dobré.

Tradične sme si zahrali aj futbal. Tentokrát je výsledok taký neistý ale najpravdepodobnejší je 4:2 pre Zelených. Hralo sa systémom hore-dole a obrana bola len platonická a obidvé mužstvá sa spoliehali na neschopnosť strelcov a výkon brankárov. Tu exceloval Adam Chabada , ktorý vychytal aj nemožné šance Červených a vyťahoval jednu loptu za druhou na rohové kopy.Tesne pred koncom keď sa už postupne obidvom mužstvám nenápadne vytrácali hráči a naopak pribúdali diváci s pivom v ruke zanel pokyn od Slavomíra Meliša "Hráme o víťazný gól". Takže sa predlžovalo ďalších dvadsať minút a hráči obidvoch mužstiev boli čoraz náchylnejší vsietiť ten víťazný do vlastnej bránky. Nakoniec prišiel oslobodzujúci odkop od Ľuba Malíka , ktorý z metra od bránky poslal loptu až ku plotom za potok a bolo rozhodnuté. Konečne sme mohli zísť z ihriska.

Po zápase sa opäť grilovalo , pivo a ostatné tieklo potokom. Prišli aj tradičný hostia chirurg a kamenár. Až dnes som si uvedomil aká je to geniálna kombinácia povolaní. Nech je výsledok akýkoľvek jeden určite zarobí :) .

Späť