26.8.2012

26.08.2012 15:14

Výsledok stretnutia 3:0

Zostava Červení :

Slavomír Meliš +1,  Jozef Vrabec +1 , Ľubo Malík  , Milan Šindelář +1 , Ľuboš Pekár , Danko Šustek , Peter Pirošík , Miloš Labuda

Zostava Zelení :

Jaroslav Vyboch , Peter Huliak , Adam Chabada , Pavol Tavač , Miroslav Vrabec , Marián Klotton , Lasky

Ihrisko :

Hralo sa na hlavnom ihrisku . Tráva orosená , terén tvrdý. Teplota na bola 20°C zamračené , na konci začalo mierne pršať.

Zápas:

Prvých tridsať minút bola hra vyrovnaná. Náznaky šancí likvidovala obrana alebo brankári. U Červených sa po dvadsiatich minútach postavil do bránky Peter Pirošík. Bola to dobrá voľba lebo Peter z likvidoval tri čisté gólové šance a jeden krát mu pomohol v bránke aj Danko Šustek , ktorý sa postavil dobre pozične ku ľavej tyčke kde ho našla tečovaná strela Zelených. Zelení mali v bránke tradične Laskyho , ktorý predvádzal tradične dobrý výkon. V tridsiatej minúte vyšla Červeným pekná akcia , keď pri útoku na bránku sa nenatlačili všetci pred bránku ako to robili do tejto chvíle ale nechali pred bránkou voľný priestor na nabehnutie. Obrana Zelených sa sústredila na hráčov v blízkosti bránky a nevšimla si nabiehajúceho Jozefa Vrabca. Jožka si však všimol Ľubo Malík , ktorý mal loptu a peknou prihrávkou pomedzi hráčov našiel nabiehajúceho Jožka a ten svoju šancu využil. Jozef Vrabec 1:0. Zelení sa pokúšali o rýchlu rozohrávku ale oproti minulému zápasu boli napádaní už pred svojou bránkou a hráč , ktorý mal loptu a dostával sa do ťažkostí bol okamžite napádaný ďalším hráčom Červených čím dochádzalo k strate lopty u Zelených. Takýmto spôsobom Červení zabránili Zeleným mať loptu dlhšie pod kontrolou a zakladať nebezpečné útoky. Asi po desiatich minútach vyšla Červeným ďalšia pekná akcia keď sa ku lopte dostal Slavomír Meliš a ten ideálnou prihrávkou našiel voľného Milana Šindelářa. Milan Šindelář 2:0. Milan sa predviedol pred bránkou Zelených ešte jeden krát keď v behu vypálil na bránku Zelených tvrdú strelu. Táto trafila Laskyho do líca a vytočila mu hlavu ako v boxerskom ringu. Lasky po KO padol na zem a asi päť minút sa nehralo až kým sa Lasky znova postavil na nohy. Pomáhali mu všetci hráči a tak sa po takej opatere musel postaviť. Tretí gól padol opäť po spolupráci Slavomíra MelišaMilana Šindelářa ale teraz si hráči svoje úlohy vymenili. Milan prihrával a Slavo z blízka vymietol obidve šibenice a vyhnal pavúkov. Slavomír Meliš 3:0. Aj za tohto stavu Červení útočili v plnom počte a tak prišli aj tri veľké šance Zelených. Zeleným sa podarilo rozobrať obranu Červených a zakončujúci hráč mal už pred sebou iba presúvajúceho Petra Pirošíka v bránke. Peter svoju úlohu zvládol na jednotku a nepripustil nijakú drámu z pohľadu Červených.

Je to neuveriteľné ale opäť sa strelecky presadil najstarší hráč FC Senior Trnové Slavomír Meliš. Je to už štvrtý zápas v rade , keď Slavo strelil gól. V tejto sérii už nastrieľal 6gólov.

Červení konečne vyhrali a tak pretrhli nepriaznivú sériu 9zápasov bez výhry.

Späť