25.9.2011

25.09.2011 12:29

Výsledok stretnutia 3:1

Zostava Červení :

Ján Hodas , Miloš Labuda +1 , Ľubo Turčan +1 , Jozef Vrabec  , Ľuboš Pekár +1 , Jozef Filo , Marián Klotton , Adam Chabada

Zostava Zelení :

Slavomír Meliš +1 , Jozef Drábik ,  Ján Gier , Jaro Vyboch , Rudo Huliak , Robo Huliak , Miroslav Vrabec , Lasky

Stretnutie sa odohralo na Pasienkoch. Tráva mala dĺžku dvoch nekosených týždňov a tak to vyzeralo akoby sme hrali na super huňatom koberci. Teplota bola 10°C ale postupne sa oteplilo na 13°C. Pocitovo však bolo teplo a po celý čas svietilo slniečko.

Začiatok bol vyrovnaný z obidvoch strán. Postupne sa mužstvá osmeľovali do útokov a prichádzali prvé šance. Tam kde už nestačilo majstrovstvo brankárov pomohli obidvom vo veľmi krátkom čase dobre postavené bránky. Najskôr tyč zazvonila po peknej strele na strane Zelených a o malú chvíľu sa situácia opakovala na druhej strane a tyč zvonila aj na strane Červených. Prvý gól dali Červení , keď z prevej strieľal Janko Hodás a odrazená lopta našla voľného Ľuba Turčana ktorý peknú akciu zakončil umiestnenou strelou 1:0. Zelení boli stále nebezpeční a ohrozovali územie Červených peknou kombináciou. Červení však postavili dobrý obranný val a nepúšťali Zelených do vytvorenia čistých šancí alebo čistého zakončenia. Po polhodine hry vyšiel Červeným ďalší útok a pekný prienik a prihrávku Mariána Klottona zakončil nikým nebránený Miloš Labuda 2:0. Zelení zapli na vyššie obrátky a pritlačili Červených pred ich bránku. Lopta sa občas dostala aj na kopačky Červených ale tí ju nevedeli odkopnúť ďalej od bránky. Nakoniec z ľavej strany pred bránku priletel strieľaný center  od Ruda Huliaka a z ostrého súboja medzi Mariánom Klottonom a Slavom Melišom padol gól na 2:1 (Slavomír Meliš). Červení sa trošku stiahli a začali hrať viac na rýchle protiútoky. Jeden takýto útok bol na tri krát zakončený Ľubošom Pekárom. Z ľavej strany dostal center na hlavu od Ľuba Turčana , loptu však namiesto hlavou trafil plecom a táto trafila Laskyho. Lopta sa späť odrazila k Ľubošovi Pekárovi ale ten vo veľkej snahe ju dobre netrafil a znova poslal loptu do Laskyho. Táto sa opäť odrazila k Ľubošovi Pekárovi a tomu sa na tretí pokus podarilo dopraviť loptu pomedzi Laskyho nohy a tyčky do bránky Zelených 3:1. Po strelení gólu začali hrať Červení osobnú obranu na Jara Vybocha čím značne spomalili rozohrávku Zelených. Za zmienku stojí ešte šanca Miloša Labudu , keď po prihrávke od Ľuboš Pekára obišiel brankára Zelených ale vyslaná strela tesne minula prázdnu bránku Zelených.

Späť

Povedali po zápase:

Neboli nájdené žiadne príspevky.