25.3.2012

25.03.2012 16:05

Výsledok stretnutia 2:7

Zostava Červení :

Slavomír Meliš , Ján Hodás , Miloš Labuda , Ľubomír Turčan +1 , Ľuboš Pekár ,  Milan Šindelář +1  , Ľubo Malík  , Daniel Šustek  

Zostava Zelení :

Pavol Tavač , Ján Gier ,  Robo Huliek , Rudo Huliak +3 ,  Jaroslav Vyboch , Miroslav Vrabec +1 , Marián Klotton +3 ,  Lasky

Ihrisko :

Hralo sa na hlavnom ihrisku . Po posune na letný čas bola na začiatku hmla s teplotou +1,5°C ale veľmi rýchlo sa oteplilo na krásny slnečný deň. Terén bol primerane mäkký .

Zápas:

Začalo o niečo neskôr a niektorým hráčom trošku trvalo , kým sa zapojili z raných rozhovorov do diania hry. Hneď v úvode mali Zelení dve dobré šance na skórovanie ale tieto im brankár zlikvidoval. Asi do dvadsiatej minúty sa hra prelievala z jednej strany  na druhú keď Zelení založili jeden z mnohých útokov. Útok ťahal obranca Zelených Miroslav Vrabec zatiaľ čo Červení ustupovali a pokrývali voľných hráčov na krídle. Keď sa Miro dostal asi 5 metrov od brány nezaváhal a tvrdou strelou pretlačil loptu cez nohy v bránke stojaceho Danka Šusteka. Miroslav Vrabec 0:1. Tento gól Červených dosť rozhodil ale to netušili čo ich čaká o ďalších desať minút. Pri pokuse o útok boli vytlačení na pravú stranu ihriska a lopta sa postupne posúvala dozadu k bránke Červených. Ľubo Malík poslal malú domov na Ľuboš Pekára , ten však loptu zle spracoval a odrazila sa mu k atakujúcemu Jarovi Vybochovi , ktorý ju poslal pred opustenú bránku Mariánovi Klotonovi , ktorý nezaváhal a zvýšil na 0:2. Červeným sa dnes vo všeobecnosti moc nedarilo lebo ani nie o päť minút nevyšla rozohrávka Jankovi Hodasovi , lopta sa dostala na krídlo k Rudovi Huliakovi a ten nechytateľne trafil pod brvno. Rudo Huliak 0:3. Červení zo zúfalstva vrhli všetky sily do útoku a výsledkom bol gól Milana Šindelářa , keď jeho nepodarená strela preskákala ponad kopačky všetkým hráčom až za chrbát prekvapeného Laskyho. Milan Šindelář 1:3. Až do tohto momentu hrali Červení o jedného hráča menej. Potom však prišiel čerstvo zobudený ešte zo zimným časom Slavomír Meliš a hneď jeho prvý stret s loptou mohol znamenať zníženie na 2:3. Jeho presnú a tvrdú strelu z jednej však Lasky reflexívne vyhlavičkoval z bránky a následne Lasky padol ako vojak na vojnovom poli. Zelení úspešne roztáčali kolotoč pred bránkou Červených a výnimočne aj veľa ich pokusov smerovalo do priestoru bránky. Po jednej takejto akcii ukážkovo opäť trafil Rudo Huliak po zemi ku tyči. Rudo Huliak 1:4. Iskierku nádeje na lepší výsledok pre Červených vykresal Ľubo Turčan , keď opäť nie moc vydarená strela prešla pomedzi nohy hráčom až do bránky. Ľubo Turčan 2:4. Nádeje Červených rýchlo schladil Marián Klotton , keď strelou trafil medzi nohy Miloša Labudu , lopta zmenila smer a ani Daniel a Ľuboš stojaci za Milošom už nedokázali loptu zastaviť. Marián Klotton 2:5. Ako prvý hattrick zo Zelených skompletizoval Rudo Huliak , keď bol na konci peknej akcie. Rudo Huliak 2:6. Bodku za zápasom urobil Marián Klotton , keď využil zlú rozohrávku od Miloša Labudu a presila Zelených hráčov nedala v bránke stojacemu Milanovi Šindelářovi šancu. Marián Klotton 2:7.

U Červených sa vo vynikajúcej kondičnej forme ukázal Miloš Labuda. Dokonca aj jeho hra jeden na jedného a v jeho prípade aj jeden na štyroch bola veľmi dobrá a s prehľadom tieto situácie zvládal. Na svoju škodu a aj škodu Červených to však niekedy bolo na úkor spomalenia útoku a tým sa aj znižovali šance Červených na skórovanie.

Zelení opäť úspešne využili ponúknuté šance od Červených a nekompromisne chyby trestali.

Späť

Povedali po zápase :

Dátum 25.03.2012

Vložil Sionko

Titulok Brankársky post - voľné miesto

Odpovedať

Od budúceho týždňa chytám polovičku zápasu ale druhú idem hrať.