20.2.2011

20.02.2011 16:03

 

Výsledok stretnutia    1:3

Zostava Červení :

Ján Hodas , Miloš Labuda , Ľubomír Turčan ,Jozef Vrabec , Ľuboš Pekár , Jozef Filo , Peter Pirošík ,  Milan Šindelář , Danko Šustek +1

Zostava Zelení :

Jozef Drábik , Adam Chabada , Ján Gier , Jaro Vyboch , Rudo Huliak +1Miroslav Vrabec+1 , Richard Hudec

Posily u Zelených : Lasky , Ľubo Malík +1

Ešte pred samotným stretnutím prebehli gratulácie dvom oslávencom. Miloš Labuda zaokrúhlil na 5O-ku a Peter Pirošík oslávil 31-ku.

Stretnutie sa odohralo na hlavnom ihrisku za mrazivého počasia na zamrznutom trávniku. Na tomto teréne mali niektorí hráči problém ubrzdiť ale postupom času si každý našiel svoj štýl behania.

Stretnutie začali lepšie Červení a po vyrovnanom začiatku sa ujali vedenia po peknej akcii Jozefa Vrabca , Janka Hodasa a presným zakončením Danka Šusteka 1:0. Hra bola vyrovnaná a Zelení mali tak isto šance na skórovanie ale prekážkou im bol brankár a v dvoch prípadoch po strelách Ruda Huliaka a raz po strele Jara Vybocha Červených od inkasovania zachránila ľavá tyčka. Na druhej strane Zelených svojim dobrým výkonom podržal Lasky a zneškodnil niekoľko veľmi nebezpečných striel. Zelení sa aktívnou hrou predsa dočkali vyrovnania keď odkopávanú loptu od bránky Červených zachytil zadnou časťou tela Ľubo Malík a následne sa Zeleným podarilo prestrčiť loptu na dobré postaveného Ruda Huliaka a bolo 1:1. Po vyrovnaní pokračoval tlak Zelených , ktorý však Červení časom eliminovali a vyrovnali hru. Obidve mužstvá hrali útočný futbal a z toho aj pramenili šance na jednej aj druhej strane. Dvadsať minút pred koncom vyšiel Zeleným rýchly protiútok , keď pred bránou Červených roztočili prihrávkami z prvej kolotoč , ktorý strelou po zemi ku tyčke zakončil Miroslav Vrabec 1:2. Červení následne vrhli všetko do útoku ale Lasky zatiahol roletu a nepustil za svoj chrbát ani vyložené šance. Uzatvorenie skóre a rozhodnutie zápasu priniesla chyba v rozohrávke Červených , keď lopta bola prihraná omylom Ľubovi Malíkovi a ten v nájazde na brankára mu nedal šancu a zakončil mu pomedzi nohy 1:3 a bolo rozhodnuté. Pri diskusii o tomto poslednom góle Ľubo Malík tvrdil , že mieril ku tyčke. Z toho vyplýva , že brankár pri svojich zákrokoch musí sledovať loptu a nie hľadieť do očí útočníka , hlavne keď sú obidvaja ženatí.

Podľa zákulisných informácii sa Červení chystajú podať protest proti neoprávnenému štartu Ľuba Malíka v drese Zelených. Uvidíme čo na to UEFA.

Späť

Anketa

Má UEFA odobrať body Zeleným za štart Ľuba Malíka v ich drese ?

Celkový počet hlasov: 17

Diskusná téma: Čo stojí za prestupom Ľuba Malíka ?

Dátum 26.02.2011

Vložil Jano Hodás

Titulok pochvala

Odpovedať

Ďakujem, že si nenapísal kto tu poslednú prihrávku na Malíkovú nohu adresoval. To video nemá chybu. Vďaka len tak ďalej.

Dátum 26.02.2011

Vložil Ľuboš

Titulok Re:pochvala

Odpovedať

Rado sa stalo. Trochu viac času a začnem konkurovať Jakubiskovi. A tá prihrávka bola pochopiteľná , veď Ľubo hral na začiatku s nami tak je logické , že treba prihrať prvému voľnému spoluhráčovi.