20.10.2013

20.10.2013 14:07

Výsledok stretnutia 0:1

Zostava Červení :

Miloš Labuda   , Ľubomír Turčan  , Jozef Vrabec , Ľuboš Pekár ,Milan Šindelář  , Ľubo Malík , Daniel Šustek ,  Peter Pirošík

Zostava Zelení :

Ján Gier , Pavol Tavač  , Jaroslav Vyboch +1 , Robo Huliak , Miroslav Vrabec ,  Marián Klotton , Peter Huliak , Lasky

Ihrisko :

Hralo sa na hlavnom ihrisku. Terén bol mäkší ale nie až moc. Teplota začínala od +10°C a vyšplhala sa až na +16°C , slnečno .

Zápas:

Začalo sa pozvoľna. Loptu na začiatku mali na kopačkách Červení a obkľúčili Zelených pred ich bránkou. Zelení čakali čo sa bude diať a postupne opúšťali obrannú ulitu. V tretej minúte založili nenápadný útok. Loptu posunuli na stred ihriska k Paľovi Tavačovi. Ten jemu typickým štýlom sa aj s loptou pomaly presúval na ľavú stranu. Postupne sa na neho nalepila celá obrana Červených a uvoľnila priestor na pravej strane. Paľo čakal na túto chvíľu a presnou prihrávkou na pravú stranu našiel nabiehajúceho Jara Vybocha , ktorý z prvej nedal brankárovi šancu. 3 minúta Jaroslav Vyboch 0:1. Gól padol veľmi rýchlo a tak hráči obidvoch mužstiev nemali dôvod meniť svoju hru. Zelení sa oproti minulému týždňu viac zabúdali vpredu a tým otvárali dvierka pre Červených. Červení však ponúknuté brejkové situácie prvý polčas nedokázali dotiahnuť do konca a niekedy dobre brejk ani nezaložili. Príčinou bolo veľmi veľa zlých prihrávok od hráčov , ktorí neboli vôbec atakovaní. Postupom času však Červení spresnili prihrávky a dostávali sa pred bránku súpera. V dvadsiatej siedmej minúte zahrávali Červení rohový kop. Lopta však opäť smerovala rovno na kopačky Zelených a tí rýchlym prechodom do útoku prečíslili obranu Červených. Proti štvorici Zelených ostal brániť jeden obranca a brankár. Zelení loptu najskôr potiahli stredom ihriska. Následne ju preniesli na pravú stranu , kde číhala ich dvojica hráčov. Na týchto vybehol brankár aj obranca čo dokonale Zelení využili na prihrávku pred prázdnu bránku , kde na loptu číhal Peter Huliak. Lopta sa k Petrovi dostala pekne po zemi a Peter z dvoch metrov pred bránkou z voleja strieľal nad. Toto varovanie si Červení zobrali k srdcu a už Zelených do podobnej situácie nepustili. Na opačnej strane boli strelecky aktívni Milan Šindelář a Ľubo Malík ale ich strely lietali vysoko nad. Až strela obrancu Danka Šusteka , ktorý si loptu prebral na ľavej strane a následne sa aj s loptou presunul na stred ihriska vypálil delovku po zemi. Lopta pred Laskym ešte skočila do zeme ale aj tak Laskyho zákrok zabránil gólu a nohou loptu vyrazil vedľa bránky. Od tohto momentu Červení zvýšili svoj tlak a spresnili streľbu a postupom času svojho súpera zatláčali viac a viac pred jeho bránku. Pätnásť minút do konca svojho súpera zavreli na jeho polovičke a Zelení sa dostávali už iba do sporadických protiútokov , ktoré rýchlo končili a museli sa opätovne brániť. Aktivita sa Červeným vyplácala a svojho súpera dokázali položiť na zem ale aj v takejto pozícii dokázali niekoľkokrát po sebe vyraziť loptu z bránkovej čiary. Tlak Červených ukončil až hvizd rozhodcu .

Späť