2.10.2011

02.10.2011 13:22

Výsledok stretnutia 3:4

Zostava Červení :

Ján Hodás , Miloš Labuda +2 , Ľubo Turčan  , Jozef Vrabec , Ľuboš Pekár  , Peter Pirošík , Danko Šustek +1 , Ľubo Šemľa

Zostava Zelení :

Slavomír Meliš  , Jozef Drábik , Ján Gier , Jaro Vyboch , Rudo Huliak +1 ,  Miroslav Vrabec +1, Marián Klotton +2

Stretnutie sa odohralo na hlavnom ihrisku. Tráva bola pekne pokosená ale terén bol tvrdý. Celý čas svietilo slnko tak pocitová teplota bola okolo 22°C.

Začalo sa vlažným tempom a Červení vzhľadom na početnú výhodu začali získavať hernú prevahu. Postupne si vypracovali pekné šance na skórovanie ale tieto stroskotali na zlej finálnej prihrávke alebo dobrých zákrokoch Jožka Drábika. To čo sa Červením nepodarilo normálnym spôsobom im vyšlo pomocou všadebola Mariána Klottona , ktorý sa fyzicky podieľal na štyroch góloch v tomto stretnutí. Najskôr nešťastne tečoval strelu Daniela Šusteka 1:0. Potom to isté vyviedol aj pri strele Miloša Labudu ľavačkou 2:0. Červení mali ďalšie a ďalšie šance a o stretnutí mohlo byť už rozhodnuté v polovičke zápasu. Zaúradovalo staré osvedčené "Nedáš - Dostaneš" a autorom gólu bol Marián Klotton , keď presnou strelou do šibenice prestrelil všetko čo mu stálo v ceste 2:1. Červení pokračovali vo vytváraní šancí a jednu ešte dokázali využiť , keď vysunutý Miloš Labuda obstrelil vybehnutého Jožka Drábika . Miloš Labuda 3:1. Zelení však vycítili svoju šancu a začali častejšie útočiť. Jednu takúto peknú akciu zakončil strelou z prvej ku tyči Miroslav Vrabec 3:2. Červení sa ani nespamätali a inkasovali znova z kopačky Ruda Huliaka 3:3. Potom znova prišli chvíle Mariána Klottona. Najskôr pätičkou vysunul do rýchleho brejku hráča Červených Jožka Vrabca. Ten však v súboji jeden na jedného s Jožkom Drábikom nedal. Potom si zobral loptu obišiel pár hráčov a nechytateľnou strelou ku tyči rozhodol o víťazstve Zelených. Marián Klotton 3:4.

Späť

Povedali po zápase:

Dátum 02.10.2011

Vložil Sionko

Titulok Boľavý chrbát

Odpovedať

V sobotu som bol pomáhať na výstavbe detského ihriska ako mnohí Trnovčania. Lopatu som mal však v rukách po sto rokoch čo sa prejavilo dnes počas zápasu. Asi v polovičke ma seklo v krížoch a aj keď som veľmi chcel nedalo sa mi dobre reagovať na protipohyb súpera.
Teraz po zápase som taký zaseknutý , že mám veľký problém si sadnúť alebo sa postaviť.