19.3.2017

22.03.2017 18:48

Výsledok stretnutia 1:2

Zostava Červení :

Pavol Tavač , Jozef Vrabec , Ľuboš Pekár , Ľubo Malík , Rudo Huliak , Robo Huliak , Marián Klotton+1 ,

Zostava Zelení :

Ján Hodás , Miloš Labuda , Ľubomír Turčan , Peter Dišek , Jaroslav Vyboch +1 , Daniel Šustek +1 , Peter Mackura

Ihrisko :

Hralo sa na Hlavnom ihrisku. Teplota okolo +8°C , slnečno , mierny studený vietor ale podstatne príjemnejšie ako minule. Terén bol primeraný a po predchádzajúcom daždivom dni v dobrej kondícii.

Zápas:

Hneď na úvod musím povedať , že hra naberá každým zápasom lepšie parametre. Pri opise všetkých pekných okamihov by to vydalo na dve strany alebo aj viac. Pretože nechcem nikoho ukrátiť spomeniem iba hlavné kľúčové okamihy.

Prvým kľúčovým momentom bola piata minúta keď hráči Zelených využili prevahu o jedného hráča a po rohovom kope zahrávanom Petrom Dišekom sa strelou z prvej po zemi presadil voľný Daniel Šustek. 5 minúta Daniel Šustek 0:1. Po príchode oneskorenca Paľa Tavača sa hra vyrovnala a šance sa striedali z jednej strany na druhú. Postupom času však predsa len miernu hernú prevahu získali Červení a ich snaha bola odmenená gólovou strelou , ktorú ešte pred brankárom Zelených tečoval obranca. 75 minúta Marián Klotton 1:1. Červení pokračovali v tlaku a snažili sa streliť rýchly druhý gól ale skoro inkasovali po peknom zakončení od Janka Hodása keď iba zvonkohra na ich bránke a nevídaný reflex brankára zabránil gólu. Posledných desať minút predsa len Červení zavreli svojho súpera v jeho šestnástke a strieľali na bránku súpera jednu jedovku za druhou ale brániaci hráči Zelených obetavo chytali všetky lopty. V poslednej minúte sa Zelení dostali na polovicu súpera a vybojovali rohový kop. Tento opäť zahrával Peter Dišek . Hoci šestnástka bola plná hráčov obidvoch tímov tak Červení už boli nasmerovaní na rýchly brejk a tak sa ku pohodlnému zakončeniu hlavou dostal voľný Jaroslav Vyboch. 89 minúta Jaroslav Vyboch 1:2. Všetci Červení minútu pred koncom prehrávali iba oneskorenec Paľo remizoval a nechápal prečo sa Červení posledných desať minút tlačili do útoku keď vyhrávali.

Späť