Miloš Labuda na sústredení v Chorvátsku

03.08.2012 07:59

Už túto Nedeľu by mal za Červených opäť nastúpiť Miloš Labuda , ktorý bol posledné dva týždne na sústredení v Chorvátsku. Hlavnou úlohou bolo natrénovanie získania výhody pre svoje mužstvo tzv. Chorvátskou fintou (stretnú sa dvaja hráči a jeden ostane ležať , čím získa väčšinou výhodu priameho kopu).

Dúfajme , že si Miloš ležanie v Chorvátsku poriadne natrénoval , lebo pomaly ale isto sa Červeným obhajoba minuloročného triumfu v Lige Starých Pánov úspešne vzďaľuje. Podľa satelitných záberov si Miloš vybral správne tréningové miesto , lebo okrem neho tam tento štýl "ležania" trénovalo ďalších desaťtisíce futbalistov mužského , ženského a dokonca aj žiackeho futbalu aj keď žiaci moc ležať nechceli a behali a rušili starších futbalistov pri tréningu.

opaľovanie, sexi dievčatá, piesok, pláž, palmy

Podľa domáceho denníka Sportske novosti prebieha celý trénigový proces vynikajúco a dokonca Miloša dávajú ako vzor aj domácej reprezentácii. Domáci tréner reprezentácie Igor Štimac veľmi pozitívne ohodnotil Milošov hlasový prejav , ktorý sa musí použiť v prípade , že protihráč tiež pozná fintu a padne na trávnik skôr ako vy. Vtedy je potrebné okrem padnutia pridať aj silný hlasový prejav spojený s kotúľaním sa po tráve a ako všetci vieme Milošov hlasový prejav je viac než výrazný a preto s hrdosťou berieme ocenenie Chorvátskeho trénera . Čo si budeme nahovárať veď každú Nedeľu počas zápasu polovička dediny vypína rádio (aj tak by ho nepočuli) a s napätím počúvajú prebiehajúci zápas na ihrisku , ktorý neúnavne od začiatku až do konca Miloš komentuje.

Uvidíme či výmena v Chorvátskom futbale na poste prezidenta prinesie novú spoluprácu medzi FC Senior Trnové a Chorvátskym futbalom. Na začiatok by stačili dve stretnutia. Sme ochotní pomôcť vrátiť záujem o futbal v Chorvátsku tak isto ako to ma za cieľ aj nový prezident Chorvátskeho futbalu Davor Šuker.

Späť