Jozefova 50-ka

21.06.2015 16:16

Do rodiny 50-nikov nám pribudol ďalší skvelý hráč. Je to Jozef Vrabec a tak na jeho počesť sme dňa 13.6.2015 usporiadali oslavu.

Už tradične sme sa začali schádzať od ranných hodín aby sa nachystalo všetko potrebné. Neviem kto vybavoval počasie ale slnko pieklo , že nebolo ani pod kotol potrebné prikladať.

Našťastie sme kedysi veľmi dávno urobili krásnu striešku pod ktorú sme sa všetci mohli pohodlne schovať. Okrem Jozefovej 50-ky zhodou okolností oslavovali koniec sezóny aj žiaci a tak to na ihrisku a v jeho okolí žilo viac než dosť. Zatiaľ čo žiaci od rána varili guláš a hrali jeden futbalový zápas za druhým tak Starí páni na čele s Jožkom v pohodlí tieňa debatovali a sledovali dianie na ihrisku.

Hlavným kuchárom na Jozefovej oslave bol Miloš Labuda , ktorý predviedol svoje grilovacie umenie. Za jeho mäsom sa vždy len tak zaprášilo a keď ku tomu pripočítame dobré pivo či iné maškrty a pohodlné sedenie v kruhu priateľov nič nám už v podstate nechýbalo.

Tradícia je však tradícia a tak sme nakoniec aj my vybehli na trávnik aby sme oslávili Jozefovu 50-ku futbalom. Na začiatku ako sa patrí sme Jozefovi zablahoželali a odovzdali dres a pohár s číslom 50. A potom sa to už začalo. Prvý polčas bol naozaj v riadnom tempe celých 45 minút . Prestávkový hvizd využila väčšina hráčov na beh pod sprchy kde sa osviežili studenou sprchou. Prestávku sme statočne využili na doplnenia vybehaných tekutín a niektorí aj mäska či gulášu. Druhý polčas sa niektorým hráčom nedarilo nájsť cestu na ihrisko a tak ich miesta postupne dopĺňali žiaci.

Nakoniec sa z tesného víťazstva tešili Jožkovi súperi. Po skončení zápasu sme opäť všetci skončili v sprche a následne za stolom. Tu sme ostali zakotvení až do neskorých nočných hodín.

 

Jozef ,

k Tvojej 50-ke Ti prajeme veľa zdravia , životného optimizmu , ešte veľa odohratých zápasov a hlavne spokojnosti v živote.

Tvoji Kamaráti

FC Senior Trnové

Späť