Janko Hodás medzi nami a rozhodcovská premiéra pre hráča FC Senior

29.03.2015 18:45

Dnes bol veľmi zaujímavý a náročný zápas pre obidvé mužstvá. Po ťažkom zápase nám dobre padla návšteva Janka Hodása , ktorý nás prišiel pozrieť po menších zdravotných problémoch. Zdá sa , že sa Janko dobre zotavuje tak nech mu to vydrží aby opäť čo najskôr obul kopačky a popreháňal súperov.

Túto Sobotu si svoj rozhodcovský debut odkrútil Hráč FC Senior a tréner žiakov Ľuboš Pekár. Bolo to na priateľskom zápase dorastencov na ihrisku v Strážove , kde sa nedostavil pôvodný rozhodca. Náhoda to tak chcela a tak sa z diváka nakoniec stal hlavný arbiter. Zápas mal veľmi vysokú kvalitu vďaka peknej ,kombinačnej a trpezlivej hre dorastencov FC Trnové. Tí dokonale využili svoje fyzickú prevahu a v prvom polčase bagom smerom dopredu nedovolili svojmu súperovi výjsť ani za poliacu čiaru. Skóre otvorili v dvadsiatej minúte a ďalšie dva góly pridali v priebehu ďalších šiestich minút. Polčas s prehľadom vyhrali 3:0. Do druhého polčasu sa súper viac zahryzol do našich dorastencov a začal si vypracovávať šance. Nakoniec sa mu podarilo loptu dvakrát dostať až do siete ale zakončovací hráči boli dvakrát v tesnom obsajde. Toto varovanie si vzali k srdcu a opäť zobrali réžiu hry na svoje kopačky a zvýšili svoje víťazstvo na celkových 6:0 (možno aj viac). Myslím , že obidvaja tréneri videli od svojich hráčov čo potrebovali a prineslo im to dôležité poznatky do súťažných zápasov.

Na hre našich dorastencov ma mimoriadne prekvapil ich prehľad , kombinácie , hra jeden na jedného a vysoké tempo , ktoré dokázali udržať po celý zápas.

Späť