FC Senior víťaz turnaja

29.04.2012 12:05

Opäť sa nám podarilo dosiahnúť pekný úspech , keď sme v silnej konkurencii vyhrali turnaj , ktorý sa stal tradíciou Trnovských hodových slávnosti.

Všetky mužstvá mali silné zostavy ale tradície sa musia dodržiavať a tak sa v podstate zopakovali výsledky z predchádzajúceho ročníka.

Nás môže potešiť to , že sme sa z piateho miesta v minulom roku prebojovali opäť na prvé miesto a tak sme sa stali prvým mužstvom , ktoré tento turnaj vyhralo viac ako jeden krát.

Všetky zápasy boli ťažké ale asi najviac si ceníme víťazstvo 4:0 nad druhým mužstvom na turnaji Spevokol , ktoré predvádzalo peknú kombinačnú hru a dokázalo poraziť všetkých súperov okrem nás.

My sme utrpeli jedinú porážku od Hasičov , keď sme hrozivých 1:6 znížili na konečných 5:6.

Najväčšiu zásluhu na našom úspechu mali Milan Šindelář s 11 gólmi a Ľubo Malík s 7 gólmi. Milan sa stal zároveň aj najlepším strelcom turnaja.

Samozrejme na úspechu sa podieľalo celé mužstvo a veľkú zásluhu mala aj obranná dvojica Jozef Belaník , Martin Belaník a brankár Ladislav Vríčan , ktorý napriek zraneniu vychytal v najdôležitejšom zápase nulu.

Keď sme už pri tradíciach tak sme opäť prvý gól inkasovali od vlastného hráča Ľuboša Pekára , ktorému sa tento kúsok podaril už tretí rok po sebe. Novinkou sú jeho dva góli v sieti súpera , keď prvý strelil minútu po vlastnom góle a druhý v poslednom zápase po peknom súboji pri čiare a prestrelení dvoch obrancov a brankára.

Viac informácii nájdete v rubrike Priateľské zápasy a turnaje.

Zároveň chcem poprosiť ak máte niekto nejaké fotografie z turnaja a vyhlasovania keby ste ma mohli kontaktovať.

Späť