8.6.2014

08.06.2014 13:25

Výsledok stretnutia 1:1

Zostava Červení :

 Ján Hodás , Jozef Vrabec , Ľubomír Turčan , Ľubo Malík +1 , Milan Šindelář  , Daniel Šustek ,  Peter Pirošík , Jozef Filo

Zostava Zelení :

Pavol Tavač , Ján Gier, Jaroslav Vyboch , Rudo Huliak  ,  Peter Huliak +1 , Ľuboš Pekár , Miloš Pekár , Lasky

Ihrisko :

Hralo sa na Hlavnom ihrisku. Čerstvo pokosená tráva. Ihrisko bolo tvrdšie. Teplota v tieni sa postupne vyšplhala na 30°C , slnečno.

Zápas:

Rozohrávka patrila Červeným , ktorí ju zakončili streleckým pokusom z diaľky. Zelení sa naopak pustili do postupnej rozohrávky na krátko. Lopta sa presúvala najskôr po ľavej strane . Následne ju Zelení vrátili späť a postupne posúvali loptu po pravej strane. Lopta sa dostala až k Ľubošovi Pekárovi , ktorý prihrával pred bránku Rudovi Huliakovi. Ten loptu mierne tečoval a prenechal vedľa seba stojacemu na bránku otočenému Petrovi Huliakovi. Peter sa do lopty oprel a strelou po zemi otvoril skóre. 1 minúta Peter Huliak 0:1. Červení po vylovení lopty z bránky prešli tak isto na systém prihrávok na krátko a rozpútal sa zaujímavý súboj. Na začiatku mali viac šancí Zelení a prípadné kontry Červených končili veľmi nepresným zakončením. S pribúdajúcim časom Červení získali miernu fyzickú prevahu a začali si vypracovávať jednu lepšiu šancu za druhou. V obrane Zelených však začal okrem Laskyho dominovať ďalší zapožičaný hráč od Červených Miloš Pekár. Okrem dobrých obranných zákrokov proti útočníkom predviedol aj veľký počet brankárskych zákrokov keď kryl dobre umiestnené tvrdé strely na bránku Zelených. Zelení sa dopredu už moc netlačili a keď vyrazili tak ich bolo vždy menej ako brániacich Červených. Napriek tomu sa mohli v polovici stretnutia ujať dvojgólového vedenia keď po nenápadnom nahodení pred bránku Červených Petrom Huliakom sa k nečakanému zakončeniu pätou dostal Rudo Huliak a trafil do brankára , ktorý nemal nárok na túto loptu reagovať. Červení odpovedali hneď z protiútoku tvrdou strelou od Milana Šindelářa , ktorá skončila na tyči. Tak ako Zeleným dochádzali sily tak sa Červení usádzali pred bránkou Zelených kde to miestami horelo. Nakoniec sa Červení dočkali gólu , ktorému však predchádzala štandardná situácia Zelených. Zelení mali roh. Na rozohrávke Ľuboš Pekár a pred bránkou Červených šesť hráčov v Červenom a Jaro Vyboch. Jaro si loptu vypýtal a tak mu išla prihrávka po zemi na strelu z prvej. Do súboja o loptu sa však pustil Peter Pirošík a tak Jaro súboj vynechal. Loptu Červení rýchlo posunuli dopredu a na tri prihrávky sa dostali až do gólového zakončenia Ľubom Malíkom. 77 minúta Ľubo Malík 1:1. Červení zvýšili svoj tlak a predlžovali si svoj pobyt pred bránkou Zelených. V 85 minúte prišla chvíľa Pala Tavača a strelou pod brvno preveril pozornosť Janka Hodása v bránke. Posledné minúty patrili Zeleným , ktorí sa snažili o strhnutie víťazstva na svoju stranu. Zahratý rohový kop zakončila nepresná strela od Jara Vybocha , ktorá aj ukončila dnešný zápas.

Späť