6.5.2012

07.05.2012 08:35

Výsledok stretnutia 6:0

Zostava Červení :

Ján Hodás , Miloš Labuda , Ľubo Turčan , Jozef Vrabec +2 , Milan Šindelář +3 , Ľubo Malík +1 , Danko Šustek , Peter Pirošík

Zostava Zelení :

Slavomír Meliš , Pavol Tavač , Ján Gier , Jaro Vyboch , Rudo Huliak , Miroslav Vrabec , Braňo Danišek , Ľuboš Pekár

Ihrisko :

Hralo sa na Pasienkoch . Teplota bola príjemných  20°C , slnečno. Terén bol hrbolatý a lopta odskakovala v najnevhodnejšiu chvíľu.

Zápas:

Zelením nenastúpil Lasky a chýbal aj pilier obrany Jozef Drábik a tak museli dostať hráča na hosťovanie. Štandardne za Zelených nastupuje Miloš Labuda , ale po poslednom zápase za Zelených nemal chuť za nich nastúpiť. Nakoniec sa Červení rozhodli nechať si najsilnejšiu zostavu a poslali na hosťovanie Ľuboša Pekára. Zápas sa začal svižne s vyrovnanou hrou na obidvoch stranách. Dokonca Zelení mali v určitých fázach navrch a zatlačili svojho súpera do jeho šestnástky. Potom však prišiel jeden z mnohých protiútokov Červených , keď sa proti štyrom hráčom Zelených rozbehli štyria hráči Červených. Na vrchole útočného štvorca bol Jozef Vrabec , ktorý mal po krídlach nebezpečne rozmiestnených spoluhráčov. Naznačil strelu , prihrávku a následne pomedzi nohy obrancu a brankára otvoril skóre. Jozef Vrabec 1:0. Toto bol jediný gól zápasu , keď počet hráčov Zelených bol aspoň rovnaký ako počet útočiacich Červených. Od tohto momentu sa hráči Zelených prestávali vracať pred svoju bránku a výsledkom je debakel. Zelení síce tlačili Červených a dlhé minúty ich držali pred ich bránkou ale aj to málo striel a šancí na dorážku do odkrytej bránky nedokázali využiť. Naopak Červení sa spoliehali na rýchle protiútoky a druhý gól dal opäť Jozef Vrabec keď peknú kombináciu zakončil strelou z prvej do šibenice. Jozef Vrabec 2:0. Tretí gól padol opäť po prečíslení a strely z prvej , keď si hráči vymenili úlohy. Milan Šindelář 3:0. Zelení stále tlačili ale každá strata lopty znamenala veľké nebezpečenstvo. Za Červených mal veľké šance Ľubo Malík ale ani za svet nemohol trafiť odkrytú bránku. To však naprával Milan Šindelář , keď najskôr premenil samostatný nájazd. Milan Šindelář 4:0. A potom zakončoval po prečíslení a peknej kombinácii do prázdnej bránky. Milan Šindelář 5:0. Svojho gólu sa nakoniec dočkal aj Ľubo Malík keď konečne trafil prázdnu bránku. Ľubo Malík 6:0.

Späť

Povedali po zápase:

Neboli nájdené žiadne príspevky.