6.3.2011 Zápas predčasne ukončený

06.03.2011 11:29

Výsledok stretnutia    2:3

Zostava Červení :

Miloš Labuda , Ľubomír Turčan ,Jozef Vrabec , Ľuboš Pekár , Peter Pirošík ,  Milan Šindelář +2 , Danko Šustek

Posily u Červených : Ľubo Malík

Zostava Zelení :

Slavomír Meliš , Jozef Drábik , Ján Gier , Jaro Vyboch +2 , Rudo Huliak, Robo Huliak ,  Miroslav Vrabec+1

Stretnutie sa odohralo na hlavnom ihrisku za pekného slnečného počasia s teplotou mierne nad 0°C. Terén bol zo začiatku zamrznutý ale s nástupom slnka postupne rozmrzol.

Začiatok stretnutia bol poznačený chybnou rozohrávkou Červených. Obranca vracal loptu brankárovi a brankár sa snažil z prvej vykopnúť loptu do predu. Túto situáciu dobre prečítal Jaroslav Vyboch a rýchlym presunom k brankárovi sa mu podarilo loptu zablokovať , ktorá sa od jeho kopačky odrazila do bránky 0:1. Tento nešťastný gól motivoval brankára Červených k lepšiemu výkonu a podarilo sa mu zneškodniť niekoľko nebezpečných šancí Zelených. Po týchto šanciach sa podstatne zlepšila obrana Červených a Červení postupne prebrali iniciatívu. Zatlačili Zelených a vypracovali si aj pár čistých šancí ale brankár Zelených bol nepriestrelný alebo finálne zakončenie netrafilo bránu. Zelení kontrovali rýchlymi protiútokmi ale tieto obrana Červených so šťastím likvidovala. Červení sa však predsa dočkali vyrovnávajúceho gólu , keď na konci rýchleho útoku Milan Šindelář z čiary umiestnil loptu do brány 1:1.  Po vyrovnávajúcom góly Zelení viac otvorili obranu a pustili sa do útočenia. Týmto sa otvoril priestor pre Červených , ktorí mali opäť niekoľko vyložených šancí a z jednej takejto šance sa Červení ujali vedenia keď akciu opäť zakončil Milan Šindelář 2:1. Po vedúcom góle Červení s pomalili rozohrávku a vyťahovali Zelených viac dopredu. Červení mali ešte niekoľko pekných šancí na zvýšenie skóre ale to bolo už z ich strany všetko. Opäť sa potvrdilo nedáš dostaneš a Zelení zakončili jeden zo svojich rýchlych protiútokov pri zlej rozohrávke Červených vyrovnávajúcim gólom. Akciu potiahol Jaro Vyboch proti ktorému vyštartoval obranca Červených Ľuboš Pekár. Jarovi sa však podarilo prihrať nabiehajúcemu Miroslavovi Vrabcovi , keď lopta len tesne prešla popod kopačku obrancovi a nabiehajúci hráč zakončil z prvej a nedal brankárovi šancu 2:2. Pravdepodobne lepšie riešenie zo strany obrany Červených by bolo , keby si obranca viac pokryl nabiehajúceho hráča a hráča s loptou nechal brankárovi.

Zlom stretnutia nastal cca 25 mibút pred koncom , keď zrazu z ihriska odišiel nadávajúci Danko Šustek. Táto udalosť zaujala väčšinu hráčov vrátane brankára a obrancu Červených lebo nechápali čo sa stalo. Túto situáciu využil Jaroslav Vyboch a tvrdou pripravenou strelou nedal Červeným šancu a zabezpečil víťazstvo pre Zelených 2:3.

Dôvod odchodu Dana bol viac než šokujúci. Terén postupne rozmŕzal a tak nás správca  JAROSLAV VRABEC vyhnal z ihriska. Ďakujeme.

Späť

Diskusná téma: Mal nás Jarki nechať dohrať alebo urobil správne ?

Dátum 13.03.2011

Vložil xxl

Titulok príprava na zápas

Odpovedať

všetci,ktorí dnes neprídu budú ohováraní. ste si toho vedomí.Semiačka sú na správnom mieste ide o to aby boli včas zasadené. Terén je na to pripravený.

Dátum 10.03.2011

Vložil Sionko

Titulok Navrhujem zatrávňovanie počas zápasu

Odpovedať

Každý hráč by si mal pred zápasom naplniť vrecká semiačkami trávy. Počas hry by semiačka postupne vypadávali z vrecák , štuple by ich zatlačili a to by bolo aby sme nemali trávnik ako z rosprávky. Dôležité je aby všetci používali rovnaké semiačka aby bol trávnik jednotný.
Ak by tento systém fungoval tak jarné zápasy by sme mohli odohrať u nás na poli ale namiesto semiačok trávy by sme si dali do vrecka zemiaky.
A možno , že by chceli posadiť aj iní.
:)

Dátum 09.03.2011

Vložil Jarki

Titulok Som zvedavy

Odpovedať

Nie,že si vymyslel nejakú somarinu,lebo inak máš...

Dátum 08.03.2011

Vložil Slavko Meliš

Titulok Jarki som na tvojej strane

Odpovedať

Kde by sme našli takého hospodára ako je náš. mali by sme mu za to poďakovat prípadne ho odmeniť.Odmenu konkretizujem v nedeľu.