6.2.2011

06.02.2011 14:37

 

Výsledok stretnutia    4:1

Zostava Červení :

Ján Hodas , Miloš Labuda +1 , Ľubomír Turčan ,Jozef Vrabec , Ľuboš Pekár , Jozef Filo , Peter Pirošík ,  Milan Šindelář + 1 , Danko Šustek + 2

Zostava Zelení :

Jozef Drábik , Adam Chabada , Ján Gier , Jaro Vyboch , Rudo Huliak +1, Miroslav Vrabec

Posily u Zelených : Ľubo Malík , Lasky

V zhľadom k mokrému terénu na hlavnom ihrisku sa stretnutie odohralo na Pasienkoch. Teplota bola prijateľných 8°C , mierny studený vietor. Terén na Pasienkoch bola vrstva blata na zamrznutom podklade.

Obidve mužstvá sa pustili do útočnej hry. Tak ako to už býva pravidlom opäť mali na začiatku stretnutia viac loptu pod kontrolou Červení a Zelení skôr vyrážali do rýchlych protiútokov. Postupom času sa hra vyrovnala a striedavo sa hralo pred obidvoma bránami. Obidve mužstvá poctivo hrali v obrane a preto to vyzeralo , že prvý gól je v nedohľadne. Tento stav však zmenil Danko Šustek , ktorý dôsledným sledovaním lopty ju na dvakrát dostal do bránky Zelených. Tento kúsok sa mu podaril ešte raz a tak Červení po polhodine hry vyhrávali 2:0. Jednu z mála chýb v obrane Červených využil Rudo Huliak a strelil do prázdnej brány kontaktný gól na 2:1 . Zelení ožili ale dôsledná hra Červených ich do ďalších výraznejších šancí nepustila a keď trio útočníkov Červených Šustek , Labuda , Šindelář skórovalo dva krát po pekných kombináciach bolo rozhodnuté. Najskôr Milan Šindelář na 3:1 a skóre uzavrel Miloš Labuda na 4:1.

Zo Zelených sa peknými obrannými zákrokmi predviedol Jozef Drábik , keď dvakrát veľmi efektne odobral loptu Milanovi Šindelářovi , ktorý by sa inak už sám rútil na bránku Zelených. Znova sa potvrdilo , že Jozefa Drábika je možné obísť iba ak ste od neho aspoň meter ďaleko. Inak sú šance 80% v prospech Jozefa a 20% v prospech útočiaceho hráča. Svoje zakočovacie schopnosti opäť predviedol Rudo Huliak svojim štvrtým gólom v rade zo štyroch zápasov.

Z Červených treba pochváliť Danka Šusteka , ktorý svojou bojovnosťou zariadil dôležité vedenie 2:0 a trojicu obrancov Petra Pirošíka , Jozefa Fila a Janka Hodasa ktorí s prehľadom likvidovali šance Zelených.

Späť