4.11.2012

04.11.2012 16:57

Výsledok stretnutia 1:0

Zostava Červení :

Slavomír Meliš , Ján Hodás , Ľubomír Turčan ,  Jozef Vrabec , Ľuboš Pekár ,  Milan Šindelář +1 , Ľubo Malík , Danko Šustek

Zostava Zelení :

Adam Chabada , Pavol Tavač , Ján Gier , Marián Klotton , Jaroslav Vyboch , Rudo Huliak , Miroslav Vrabec

Ihrisko :

Hralo sa na Hlavnom ihrisku . Ihrisko bolo mäkké miestami blato. Teplota bola príjemná okolo 10°C pocitovo 18°C.

Zápas:

Ako sa to už stáva zvykom začiatok opäť patril Zeleným. Hneď v prvej minúte mali dve vydarené strely na bránu. Brankár prvú vyrazil pri tyči a pri druhej stál na správnom mieste. Zelení lepším pohybom mali hru viac pod kontrolou a pokúšali sa o nebezpečné zakončenie svojich akcií. Tu však narazili na dnes bezchybného Danka Šusteka , ktorý im odoberal lopty pri finálnych prihrávkach. Červení sa postupne dostávali do tempa a vyrovnali hru. Namiesto minulotýždňového tlaku na bránku Zelených čakali na svoju príležitosť. Tá prišla v 21 minúte , keď Zelení urobili chybu v rozohrávke. Do brejku sa vyrútilo trio Červených . Loptu potiahol Jozef Vrabec a presnou a dobre načasovanou prihrávkou našiel Milana Šindelářa. Milan svoju prvú šancu premenil a tak sa Červení ujali vedenia. 21 minúta Milan Šindelář 1:0. Napriek strelenému gólu Červeným ako keby chýbala iskra a tak sa do roly rozbíjajúceho hráča rozohrávky Zelených postavil Ľuboš Pekár. Vysokým napádaním bránil Zeleným pokojnejšie rozohrať a nútil ich ku chybám. Hra sa poväčšine odohrávala v strede poľa s pokusmi o finálnu prihrávku , ktoré však obidve obrany dobre prečítali a nepustili ju na voľných hráčov. V päťdesiatej minúte našiel Milan ideálne Ľuboša Pekára pred bránkou Zelených. Ten si mohol loptu potiahnuť do ešte lepšej streleckej pozície. Namiesto toho sa rozhodol vystreliť na bránku. Lopta mu však dobre nesadla a namiesto smeru na bránku trafila vracajúceho sa Mariána Klottona  , ktorý skoro prekonal chytajúceho Adama Chabadu. Po nevyužitej šanci urobili Červení prestriedanie v bránke. Veľkú možnosť na skórovanie mal aj Jozef Vrabec , keď sa Zelení opäť dopustili chyby v rozohrávke. Lopta sa dostala k voľnému Jozefovi , ktorý mal pred sebou voľnú bránku. Jozef vypálil presne na bránku ale radosť z gólu mu pokazil vracajúci sa Miroslav Vrabec , ktorý loptu zo vzduchu chytil. Posledných dvadsať minút bolo v znamení chýb v rozohrávke Červených a stúpajúceho tlaku Zelených. Asi najväčšiu šancu mal Pavol Tavač , keď ho nekrytého našiel strieľanou prihrávkou Jaroslav Vyboch. Palo však loptu nestihol lepšie usmerniť a tak skončila mimo bránky Červených. Obidve mužstvá bojovali o výsledok do poslednej sekundy. Nakoniec sa z tesného víťazstva radovali Červení a tak si udržali teoretickú nádej na celkové víťazstvo v Lige Starých Pánov.

Zeleným dnes určite chýbali dve veľké opory v obrane. Brankár Lasky a obranca Robo Huliak. Naopak Červení majú nevyužitý útočný potenciál v osobe Ľuba Malíka , ktorý ani herne a ani strelecky nedokáže nadviazať na svoje výkony zo začiatku roka. Za najlepšieho hráča z obidvoch mužstiev môžeme dnes jednoznačne považovať Danka Šusteka , ktorý svojou hrou nepustil Zelených do zakončenia.

Späť

Povedali po zápase:

Neboli nájdené žiadne príspevky.