30.9.2012

30.09.2012 14:37

Výsledok stretnutia 2:0

Zostava Červení :

Ján Hodás , Miloš Labuda ,  Ľubomír Turčan ,  Jozef Vrabec ,  Ľuboš Pekár , Milan Šindelář  , Ľubo Malík +2 ,  Danko Šustek , Peter Pirošík

Ľubo Malík +2

Zostava Zelení :

Lasky , Jaroslav Vyboch , Pavol Tavač , Miroslav Vrabec , Rudo Huliak , Robo Huliak, , Marián Klotton , Ján Gier

Ihrisko :

Hralo sa na Hlavnom ihrisku . Počiatočná teplota 12 ,8°C  . Terén bol vynikajúci. Trávička akurát a primerane mäkko.

Zápas:

Začalo sa pozvoľna a prvých päť minút prichádzali už do rozbehnutej hry oneskorenci : Miloš Labuda , Danko Šustek , Pavol Tavač , Miroslav Vrabec , Janko Gier.

Malá pozornosť od týchto hráčov by budúci týždeň potešila.

Hru si hráči na dobrom teréne vychutnávali a tak tempo nebolo až také rýchle ako minulý týždeň. Obidve mužstvá zo začiatku poctivo bránili. Prvá nebezpečnejšia strela bola zo strany Zelených, ktorá prišla v desiatej minúte. Brankár Červených dobre zasiahol a vytlačil ju na roh. Na druhej strane sa za obranou Zelených dostal k lopte Ľubo Malík a samostatný nájazd sa snažil zakončiť pomedzi nohy Laskyho. Lasky sa hodil na zem a loptu prisadol. Pri súboji mu však Ľubo pristúpil nohu a tak Zelení od 19 minúty hrali až do 23 minúty bez Laskyho. Túto presilovku Červení skoro využili na strelenie gólu ale obrana Zelených so šťastím na niekoľko pokusov dokázala loptu dostať z pred bránkovej čiary. Po návrate Laskyho sa hra opäť vyrovnala. Zelení sa dostávali do brejkov ale nedokázali ich dotiahnuť do gólového zakončenia. V 33 minúte prišla akcia Červených . Lopta sa dostala na ľavú stranu k Milošovi Labudovi. Miloš sa presadil jeden na jedného a následne poslal center po zemi pred bránku Zelených. Tam z pravej strany zbiehali Milan Šindelář a Ľubo Malík. Už to vyzeralo na stret vlastných hráčov ale Milan prenechal loptu Ľubovi a ten z prvej prestrelil Laskyho. 33 minúta Ľubo Malík 1:0. Zelení sa snažili o rýchlu odpoveď ale tento zápas sa nedostávali do gólového zakončenia. Naopak Červení mali niekoľko vyložených gólových šancí ale svoje nájazdy nepremenili Miloš Labuda , Ľubo Malík a po peknom centri z pravej strany nedokázal do odkrytej bránky umiestniť skákajúcu loptu ani Jožko Vrabec. Jednogólové vedenie Červených dávalo veľkú nádej Zeleným na vyrovnanie a Červených udržiavalo v strehu. Vzrušenie priniesla 70 minúta , keď po ľavej strane sa dostal do brejku Milan Šindelář. Obhodil si obrancu a už sa rútil sám na Laskyho. Za Zelených zatiahol ručnú brzdu Miroslav Vrabec , keď poslal Milana kĺzačkou zo zadu  nekompromisne na zem. Tento zákrok neostal bez odozvy a Červení mali výhodu pokutového kopu. Tento strieľal Miloš Labuda ale minul ľavú tyč z pohľadu strelca. Zelení sa ku koncu snažili držať viac loptu na svojich kopačkách zatiaľ čo Červení využívali do maximálnej možnosti podávačov lopty , ktorí sa s odovzdaním lopty hráčom moc neponáhľali. Je to paradox lebo podávači fandili Zeleným , che , che. Už to vyzeralo na poriadnu drámu keď sa dve minúty pred koncom lopta dostala k Ľubovi Malíkovi a ten znova pohotovou strelou strelil gól. 88 minúta Ľubo Malík 2:0. Po inkasovanom góle Zelení rezignovali a zápas sa dohrával.

Zelení dnes okrem jednej strely na začiatku stretnutia nedokázali zakončiť svoje útoky. Červení mali šťastie lebo párkrát prepadli v útoku a len zlá strelecká potencia Zelených ich uchránila od nepriaznivého výsledku. Strelené góly boli skôr z kategórie pekných darčekov zatiaľ čo čisté šance nedokázali Červení premeniť.

Späť

Povedali po zápase:

Neboli nájdené žiadne príspevky.