30.1.2011

30.01.2011 16:59

 

Výsledok stretnutia    2:1

Zostava Červení :

Ján Hodas , Miloš Labuda +1 , Ľubomír Turčan ,Jozef Vrabec , Ľuboš Pekár , Jozef Filo ,  Milan Šindelář , Danko Šustek + 1

Zostava Zelení :

Ján Gier , Jaro Vyboch  , Robo Huliak ,  Rudo Huliak +1, Miroslav Vrabec

Posily u Zelených : Ľubo Malík , Lasky

Stretnutie sa odohralo za síce mrazivého ale krásneho slnečného počasia na hlavnom ihrisku. Na zamrznutom trávniku bola asi 10cm vrstva sypkého snehu. Hre to však neublížilo , skôr naopak. Zo začiatku bol väčším nepriateľom mráz ale postupom času sme si naň zvykli.

Tak ako to už býva zvykom , začiatok opäť patril Červeným. Mali lepšie držanie lopty aj rozohrávku. K obratu dochádza medzi 10 až 15 minútov , keď Zelení vystrčia rožky a vrhnú sa do rýchlych protiútokov. Tak tomu bolo aj teraz a vo veľmi krátkom čase mali dve veľké šance otvoriť skóre. Prvá bola strela pomedzi nohy obrancu táto však našla dobre postaveného brankára a odrazila sa von. Druhá 100% šanca bola opäť po tvrdej strele a vyrazením brankára Červených ale teraz sa lopta odrazila k úplne voľnému Rudovi Huliakovi , ktorý sa zo všetkých síl snažil v behu trafiť odkrytú bránu ale lopta preletela tesne vedľa. Potom sa hra vyrovnala a Červení zlepšili obranu. Jeden zásadný rozdiel oproti minulým zápasom však bolo nastúpenie najrýchlejšieho hráča FC Senior Milana Šindelářa. Toto aj Červení poriadne využívali a získavali vďaka prihrávkam na rýchleho Milana priestor a šance na ohrozenie bránky Zelených. Z jednej takejto akcie padol prvý gól zápasu keď Milan Šindelář poslal strielanú prihrávku pred bránu a Miloš Labuda strelou z prvej otvoril skóre. Po inkasovanom góle Zelení otvorili obranu a vrhli sa do útoku. Dobrá obrana Červených túto situáciu využívala a poslala veľa krát svojich útočníkov do rychlého prečíslenia. Tu Zeleným zachytal Lasky , ktorý zlikvidoval veľké množstvo šancí a nájazdov. Jednu z najväčších šancí na zvýšenie náskoku Červených mal Jožko Vrabec , ktorý po krásnej kombinácii so spoluhráčmi dával loptu do už prázdnej bránky ale Lasky zázračným hokejovým brankárskym zákrokom loptu do siete nepustil. Potom mali Červení ešte značné množstvo šancí na zvýšenie skóre ale platilo staré "Nedáš dostaneš". Zelení zopakovali útok z minulého týždňa a napriek tomu , že obrana Červených bola na svojom mieste nedokázala po presnej prihrávke Jara Vybocha na Ruda Huliaka zabrániť Rudovi skórovať strelou z prvej ku tyčke. Inkasovaný gól na chvíľu s Červenými otriasol ale vidina možného víťazstva ich pohnala do útoku a výsledkom bol gól Danka Šusteka po druhej gólovej prihrávke Milana Šindelářa. Potom už Červení nepustili výsledok z rúk a zodpovednou obranou udržali tesný náskok až do konca stretnutia. Z obrany Červených treba vyzdvihnúť Jozefa Fila , ktorý sa nekompromisne vrhal do striel a aj pod nohy Ľuba Malíka.

Zo Zelených sa už v treťom zápase po sebe strelecky presadil Rudo Huliak a je na čele strelcov s 3 gólmi.

Späť