3.2.2013

05.02.2013 19:17

Výsledok stretnutia 3:1

Zostava Červení :

Ján Hodás , Ľubomír Turčan , Miloš Labuda ,  Jozef Vrabec ,  Ľuboš Pekár  ,  Milan Šindelář +1  , Danko Šustek +2, Peter Pirošík

Zostava Zelení :

Slavomír Meliš , Ján Gier , Jaroslav Vyboch  , Rudo Huliak  , Robo Huliak , Peter Huliak + 1, Lasky

Ihrisko :

Hralo sa na Hlavnom ihrisku. Sneh siahal vyše členkov a prebáral sa. Pod snehom bola voda.  Začiatok bol opäť veľmi náročný. Teplota +1°C , snežilo.

Zápas:

Skôr ako popíšem zápas tak tri dôležité informácie. Prvá – moja žena mala v nedeľu narodeniny. Druhá – záhadne sa mi stratil notebook s poznámkami k tomuto zápasu, preto uvedené časy sú len orientačné.  Tretia – pokazil sa mi aj normálny notebook a preto píšem o tomto zápase s oneskorením , šetrím na nový.

Začiatok zápasu začal svižne . Už v prvej minúte mali veľkú šancu na skórovanie Zelení , keď sa lopta postupne stredom drala až do bránky. Tu sa dostala na kopačky Petra Huliaka , prvý pokus brankár Ľuboš Pekár vyrazil pred seba späť na Petrove kopačky a druhý pokus vyrazil záhadným spôsobom mimo bránku. Absolútne netuším ako. V štvrtej minúte sa zopakovala šanca na druhej strane.  Červení mali vynikajúci útok ale v bránke Zelených sa zaskvel Lasky. Viac šancí mali Červení aj vďaka novinke , ktorú začali predvádzať tento rok. Danko Šustek začal vo veľkej miere podporovať útok a tak sa z čističa pred bránkou stal nezastaviteľný útočný obranca. CCa v dvadsiatej minúte zobral loptu na svoje kopačky. Prešiel s ňou celé ihrisko a všetkých hráčov Zelených , prihral Milanovi Šindelářovi a ten zblízka otvoril skóre. 20minúta Milan Šindelář 1:0. Potom prišlo aj pár šancí Zelených. Rudovi Huliakovi sa vydarila presná prudká strela na stred bránky. Pretože lopta bola od snehu stvrdnutá brankár Červených si hruď ochránil prekríženými rukami na prsiach. Zelení sa dožadovali 11m ale rozhodca zákrok posúdil ako dovolený. O desať minút vyšla Červeným pekná kombinácia , ktorá bola zakončená strelou do odkrytej časti bránky. Brankár Lasky sa už zmohol iba na reflexívny zákrok rukou. Keďže tento zákrok bol mimo pravidiel bol nariadený 11m kop. Loptu si postavil Danko Šustek a presnou strelou po výške zvýšil náskok Červených . Danko Šustek 2:0. Zeleným sa 15 minút pred koncom podarilo zdramatizovať zápas , keď využili jedinú chybu Červených pri rozohrávke. Lopta sa dostala k Jarovi Vybochovi , ten ju v tiesni pretlačil na Petra Huliaka a ten nekompromisne zavesil. 75 minúta Peter Huliak 2:1. Nakoniec za dobrú hru bol odmenený Danko Šustek , keď dve minúty pred koncom opäť dôsledne sledoval loptu a dorazil do bránky pokus Milana Šindelářa. 88 minúta Danko Šustek 3:1. Zvyšné dve minúty sa rýchlo dohrali a skóre sa už nemenilo.

Späť