27.5.2012

27.05.2012 16:42

Výsledok stretnutia 4:1

Zostava Červení :

Ján Hodás , Miloš Labuda +1 , Ľubo Turčan +1, Ľuboš Pekár , Milan Šindelář  , Ľubo Malík +2  , Danko Šustek , Peter Pirošík

Zostava Zelení :

Slavomír Meliš , Adam Chabada , Ján Gier , Rudo Huliak , Miroslav Vrabec +1 , Marián Klotton , Jozef Vrabec

Ihrisko :

Hralo sa na hlavnom ihrisku . Teplota bola okolo 22°C , slnečno a  teplo. Tráva bola suchá a podklad bol tvrdý.

Zápas:

Pôvodne sme mali v tomto termíne odohrať priateľský zápas s Višňovým , ktorý však bol zrušený a preložený na neurčito.

Možno aj z tohto dôvodu bolo Zelených až o troch hráčov menej. Preto k ním nastúpil jeden z najlepších hráčov Červených Jozef Vrabec aby hra bola viac vyrovnaná. Červení prekvapili aktívnym napádaním súpera už pri jeho bránke a tento štýl predvádzali až do konca zápasu. Zelení sa napriek tomu ujali vedenia keď Miroslav Vrabec prestrelil v bránke stojaceho Petra Pirošíka. Miroslav Vrabec 0:1. Útoky Zelených boli nebezpečné ale s vracaním sa dozadu to už bolo horšie. Naopak voľný priestor bola voda na mlyn Červených , ktorí vyrážali do rýchlych protiútokov. Červení svoje šance zo začiatku nevedeli využiť až jednu z mnohých konečne premenil Miloš Labuda 1:1. Zelení sa pokúšali o pekné kombinačné akcie ale tieto väčšinou končili bez zakončenia alebo odobratím lopty obranou. Červení si vytvárali čistejšie šance ale nakoniec sa ujala rotovaná strela od Ľuba Turčana 2:1. Červení videli svoju šancu , že obrana Zelených nestojí na pevných nohách a pokúšali sa zatlačiť svojho súpera. Výsledkom boli dva pekné góly , keď po kombinácii svojich spoluhráčov vystavil dvakrát do roli štatistu brankára Zelených Ľubo Malík 3:1 , 4:1.

Za zmienku stojí ešte hra Adama Chabadu , ktorý po dobrom výkone v minulom zápase išiel naplno do každého súboja a každá časť jeho tela vedela o tom , že Adam hrá futbal.

Späť