23.6.2013

23.06.2013 17:44

Výsledok stretnutia 4:1

Zostava Červení :

Miloš Labuda , Ľubomír Turčan , Jozef Vrabec  , Ján Hodás +1 , Ľuboš Pekár +1  , Peter Pirošík , Daniel Šustek +1 , Milan Šindelář +1

Zostava Zelení :

Ján Gier  ,  Jaroslav Vyboch  , Rudo Huliak , Robo Huliak , Marián Klotton +1 , Miroslac Vrabec , Lasky

Ihrisko :

Hralo sa na hlavnom ihrisku. Ihrisko bolo pokosené.Bolo tvrdo a miestami popraskané. Teplota tesne pod 30°C , sparno , zamračené.

Zápas:

Začiatok sa niesol v nekonečnej kombinácii Zelených. Hru prenášali zo strany na stranu až to ich držanie lopty priviedlo Ľuba Turčana k požiadavke o ďalšiu loptu pre Červených. Ľubova poznámka všetkých pobavila a zároveň spôsobila stratu koncentrácie Zelených. Tí stratili loptu a Červení sa po prvý krát vybrali do útoku. Tam sa na pravej strane pekne individuálne presadil cez obranu Zelených Jozef Vrabec. Následne poslal prihrávku na ľavú stranu tesne pred bránku Danielovi Šustekovi a ten zblízka otvoril skóre. 3 minúta Daniel Šustek 1:0. Obidve mužstva si vypracovali niekoľko pekných gólových šancí. U Zelených sa hattrickom mohol zaskvieť Rudo Huliak ale to by musel trafiť odkrytú časť bránky. Na druhej strane mal pekných pár streleckých príležitostí Jozef Vrabec ale najskôr Lasky a neskôr Miroslav Vrabec mu vyškriabali loptu z bránky. Červení mali aj kúsok šťastia, keď ich od inkasovania zachránil teč brankára a následné vyrazenie do tyče. Po dlhšej pauze sa v drese Červených predstavil Milan Šindelář. Začiatok bral skôr skúšobne ale s pribúdajúcimi minútami pridával na výkone. V druhom polčase dostal typickú prihrávku , loptu si posunul z ľavej strany na stred a následnou krížnou tvrdou strelou po zemi k ľavej tyči zvýšil náskok Červených. 57 minúta Milan Šindelář 2:0. Napriek manku sa Zelení dostávali do dobrých streleckých pozícii. Keď mali možnosť trafiť odkrytú časť bránky tak strieľali vedľa a keď proti strelcovi stál brankár tak triafali práve brankára. Nakoniec sa im aj podarilo brankára zostreliť špicákom z dvoch metrov. Červení za Zelenými nezaostávali a keď mali možnosť tak s loptou pred bránkou Zelených tiež pekne kombinovali a hľadali pozíciu pre čistú loptu do bránky. To sa im nakoniec aj podarilo a na konci peknej kombinácie bol Janko Hodás. 77 minúta Ján Hodás 3:0. Zelení za neúnavné útočenie boli nakoniec tiež odmenení , keď na konci kombinácie na jeden dotyk bol Marián Klotton. 81 minúta Marián Klotton 3:1. Po inkasovanom góle si zobrali loptu pod patronát Červení a dlhým držaním znižovali šance Zelených na zvrat v zápase. Posledný gól zápasu padol po tlaku na bránku Zelených a následnom odkope od bránky priamo na hlavu Ľuboša Pekára , ktorý ju okamžite odhlavičkoval späť smerom na bránku Zelených a trafil šibenicu. 90 minúta Ľuboš Pekár 4:1.

Späť