23.1.2011

23.01.2011 16:01

 

Výsledok stretnutia    0:3

Zostava Červení :

Ján Hodas , Miloš Labuda , Ľubomír Turčan ,Jozef Vrabec , Ľuboš Pekár , Jozef Filo ,  Peter Pirošík , Danko Šustek , Ľubo Šemľa 

Zostava Zelení :

Jozef Drábik ,  Jaro Vyboch  , Robo Huliak ,  Rudo Huliak +1, Miroslav Vrabec ,

Posily u Zelených : Milan Kuba +1 , Ľubo Malík +1 , Lasky , Ivan Harmečný

Stretnutie sa odohralo na hlavnom ihrisku. Terén bol zamrznutý ale bez ľadu. Zo začiatku mali loptu viac pod kontrolou Červení a prípadne útoky Zelených s prehľadom likvidovali. Asi v dvadsiatej minúte sa Zeleným podaril rýchly protiútok. Traja vyrazili na brankára. Ľubo Malík prihrával z pravej strany popred bránku ale brankár Červených v snahe zachytiť prihrávku túto chytil ľavou nohou ale lopta sa mu odrazila od nohy do brány. Druhý gól zelených padol po peknom kolotoči a aj keď v tejto chvíli bolo červených pred bránkou dosť títo sa nechali nalákať na naznačenú strelu Jarom Vybochom namiesto ktorej išla presná prihrávka na Ruda Huliaka a ten skóroval do prázdnej brány. Tretí gól opäť padol po potiahnutí útoku po pravej strane , presnej prihrávke a strele z prvej Milana Kuba. Lopta prešla zázračne medzi obrancom a brankárom vo výške pása a dokonca sa ani neobtrela. Milan Kuba sa zatiaľ Zeleným vypláca lebo skóroval už v druhom zápase z dvoch.

Červení sa nemohli pretekať s mladším mužstvom Zelených ale veľa sľubných protiútokov skončilo nepresnou rozohrávkou alebo výberom horšie postaveného spoluhráča. Jednu z mála pekných akcií zakončoval Miloš Labuda umiestnenou strelou ale Lasky sa nenechal prekvapiť a pokazil Červeným radosť z gólu. Celkovo Červení v tomto zápase vystrelili málo na bránku a preto nedali ani jeden gól.

Hra však bola počas celého zápasu vyrovnaná. Rozdiel bol vo využití protiútokov a keď k tomu prirátame , že Zelení v plnej sile využilo svoju prednosť rýchlosť tak o zápase bolo rozhodnuté.

Späť