22.5.2011

22.05.2011 11:58

 

Výsledok stretnutia 1:5

Zostava Červení :

Ján Hodas , Ľubomír Turčan  , Jozef Vrabec  , Milan Šindelář +1 , Ľuboš Pekár

Posily u Červených : Peter Holeša

Zostava Zelení :

Jozef Drábik , Pavol Tavač +2 , Jaro Vyboch +2 ,  Miloš Labuda  , Miroslav Vrabec

Posily u Zelených : Štefan Danišek +1

Stretnutie sa odohralo na Pasienkoch. Ihrisko bolo čerstvo pokosené. Vzhľadom na suché počasie bol terén tvrdý a lopta skákala viac akoby bolo treba. Teplota bola okolo 20°C , príjemne teplo a bez vetra.

Začiatok hry mali viac pod kontrolou Červení. Útoky boli nebezpečnejšie a výsledkom boli dve veľké šance. Po peknej kombinačnej akcii sa pred bránku Zelených dostali Jozef Vrabec ten našiel prihrávkou úplne voľného Ľubomíra Turčana a Ľubo zakončil tesne vedľa odkrytej bránky Zelených. Po piatich minutách sa situácia zopakovala , keď hráči Červených vyšachovali obranu Zelených ale finálne zakončenie išlo opäť mimo odkrytú bránku Zelených. Po tomto varovaní sa Zelení spamätali a začali držať loptu viac na svojich kopačkách a zlepšili aj kombinácie v útoku. Výsledkom ich snaženia bola nenápadná akcia keď z pravej strany odcentrolval loptu Pavol Tavač  , lopta preletela pomedzi obrancu a brankára Červených a nekrytý Jaro Vyboch otvoril skóre 0:1. Červení odpovedali útokmi , ktoré zakončovali častou streľbou ale v bránke Zelených stál po dlhšom čase Jozef Drábik a predviedol neskutočný výkon. Zatiaľ čo Červení stroskotávali svojimi dobre mierenými tvrdými strelami na Jozefovi Drábikovi ,  Zelení sa snažili viac o kombinácie a výsledkom bol druhý gól Pala Tavača 0:2. To čo Červeným nechcelo padnúť Zeleným padalo a výsledkom bol tretí gól , keď naskôr brankár Červených zabránil gólu pri závare ale následnú skákajúcu dorážku Štefana Daniška z ľuftoval a bolo 0:3. Po tomto nešťastnom góle a ako aj po zranení sa do bránky postavil Janko Hodas . Svojimi skvelými zákrokmi ako aj šarmom likvidoval nájazdy Zelených a držal nádej Červených na dorbý výsledok. Napriek skvelému výkonu nedokázal zabrániť strele z prvej od Jara Vybocha a bolo 0:4. Gólu sa potom konečne dočkali aj Červení , keď jeden z rýchych útokov zakončil z behu Milan Šindelář 1:4. Asi 15 minút pred koncom mali Červení veľkú šancu streliť druhý gól , keď z rohu poslal presnú prihrávku Jozef Vrabec , loptu od prednej tyče púšťal Peter Holeša a pomýlil brankára a voľný Ľuboš Pekár pri zadnej tyči netrafil loptu a teda neskóroval do odkrytej bránky. Stretnutie gólovo ukončil Pavol Tavač na 1:5.

Späť

Povedali po zápase:

Dátum 27.05.2011

Vložil Jano Hodás

Titulok pochvala

Odpovedať

ja si k pc sadnem len občas, ale vždy ma poteší ke ď tam nájdem nejakého nového korešpondenta.Ľubo je to fain. Dík

Dátum 22.05.2011

Vložil Pišta Danišek

Titulok výsledok

Odpovedať

Ahoj Ľubo, neviem či si si dobre zapisoval ale podľa mňa to skončilo 1:5, Palo Tavač dal dva góly(druhý a piaty) a ja som Ti dal jeden(tretí), Jaro dal dva(prvý a štvrtý) a Mirko Vrabec tuším nedal gól ale nie som si celkom istý :)))

Dátum 23.05.2011

Vložil Ľuboš

Titulok Re:výsledok

Odpovedať

Už som to opravil. Asi bola slabá baterka v notebooku

Dátum 23.05.2011

Vložil Pišta Danišek

Titulok Re:Re:výsledok

Odpovedať

OK..ja som si to len tak všimol :).....inak stránka je super, fakt klobúk dole