22.1.2012

22.01.2012 13:55

Výsledok stretnutia 0:1

Zostava Červení :

Miloš Labuda  , Ľubomír Turčan ,  Ľuboš Pekár , Peter Pirošík , Milan Šindelář , Ľubo Malík  , Robo Huliak , Danko Šustek

Zostava Zelení :

Adam Chabada ,  Pavol Tavač , Jaroslav Vyboch  ,  Rudo Huliak +1 , Marián Klotton  , Miroslav Vrabec , Lasky , Peter Huliak

Ihrisko :

Hralo sa na hlavnom ihrisku. Teplota bola okolo +1°C . Na ihrisku bolo cca 30 až 35 cm mokrého snehu. Beh v takomto teréne si vyžadoval dvojnásobné úsilie a prispel k lepšej kondičke hráčov. Pretože si hráči navzájom nevideli kopačky dochádzalo často k bolestivým stretom pod snehom.

Zápas:

Hra bola vyrovnaná a pod rýchlosť sa podpísala veľká vrstva snehu. Lopta často ostávala namieste zatiaľ čo sa hráči pokúšali o jej posun na spoluhráča alebo o strelu na bránku. Na rozdiel od minulého zápasu podal brankár Červených dobrý výkon a zlikvidoval veľké šance. Vďaka tomu bol stav vyrovnaný až do 50 minúty.

Prvú obrovskú šancu na otvorenie skóre mali Zelení v cca 15minúte. Strela Ruda Huliaka sa obtrela o brankára Červených a odrazila sa od tyče poza brankára von do ihriska. Červení oplácali rovnakou mincou keď strela Ľuba Turčana skončila tiež na konštrukcii bránky Zelených. Hral sa obojstranne útočný futbal. Zakončenie však nebolo až také dokonalé kvôli snehovej vrstve. Napriek tomu si Zelení vypracovali značné množstvo vyložených šancí ale tieto im zlikvidoval brankár alebo netrafili bránku. Tvrdou a presnou strelou sa prezentoval Peter Huliak ale túto brankár Červených vyrazil plecom. Ďalšie vynikajúce šance mal Pavol Tavač , keď sa ocitol sám po závare pred prázdnou bránkou ale v poslednej chvíli mu loptu odkopol brankár. Ešte väčšiu šancu mal keď sa ocitol sám pred brankárom vo vyloženej streleckej pozícii nikým neatakovaný ale jeho umiestnenú strelu brankár vytesnil na brvno bránky Červených. Ďalšiu obrovskú šancu mal Miroslav Vrabec keď sa tiež ocitol sám pred brankárom Červených ale tento mu loptu zašliapol medzi nohami a za pomoci obrany loptu vykopli do ihriska. Na druhej strane sa o zábavu brankárovi Zelených starali hlavne Ľubo Turčan , Milan Šindelář a Ľubo Malík. Keď sa už zdalo , že brankár bude prekonaný dvakrát dobre zasiahol v sklze Jaroslav Vyboch a zabránil dvom istým gólom. Vzhľadom k terénu dochádzalo často k tvrdým stretom a vznikali dvojičky hráčov. U Zelených sa nekompromisnou hrou prezentoval Adam Chabada , ktorý štyri krát poslal k zemi Milana Šindelářa. U Červených rolu nekompromisného obrancu zobral na seba Peter Pirošík. Jeden z najzábavnejších zákrokov bol bodíček na prenikajúceho Ruda Huliaka. Rudo sa zaryl do snehu a aby sme mohli pokračovať v hre museli ho spod snehu  vyhrabať záchranári z Vysokých Tatier. Ďalšiu obrovskú šancu na otvorenie skóre ma Ľuboš Pekár keď vystriedal pozíciu brankára za hráča. Zbehol za obranu Zelených , kde ho našla presná prihrávka od Ľuba Malíka na hlavu. Loptu však nedokázal trafiť hlavou a umiestniť do odkrytej bránky Zelených. Červení začali útočiť vo väčšom počte ale potom nestíhali hasiť požiar pred svojou bránkou. Nakoniec sa im hra vabank neoplatila lebo Zeleným vyšiel rýchly protiútok. Do brejku sa vybrali Jaro Vyboch , Rudo Huliak a Pavol Tavač. O ich zastavenie sa pokúšali Robo Huliak a Ľuboš Pekár. Dvaja vracajúci sa obrancovia však nemali veľa šancí proti trom rozbehnutým útočníkom lebo boli vždy pri hráčovi s loptou o jeden krok neskôr. Výsledkom tejto rýchlej kontry bola ideálna prihrávka od Pala Tavača na nabiehajúceho Ruda Huliaka a ten sa už pred prázdnou bránkou nepomýlil a strelil gól. Rudo Huliak 0:1. Červení po inkasovanom góle zvýšili bojovnosť a zavreli Zelených na ich polovičke. Strely v určitých fázach lietali zo všetkých strán a vyzeralo to ako na strelnici. Väčšina z nich však bola včas blokovaná obranou Zelených a tak sa Červení vyrovnania nedočkali.

Späť

Povedali po zápase:

Neboli nájdené žiadne príspevky.