21.7.2013

21.07.2013 13:50

Výsledok stretnutia 1:4

Zostava Červení :

Ján Hodás +1 , Miloš Labuda  , Ľubomír Turčan , Jozef Vrabec  , Ľuboš Pekár , Ľubo Malík , Daniel Šustek , Peter Pirošík

Zostava Zelení :

Adam Chabada , Ján Gier , Jaroslav Vyboch , Rudo Huliak +4 , Miroslav Vrabec , Miloš Pekár , Lasky , Braňo Danišek

Ihrisko :

Hralo sa na hlavnom ihrisku. Ihrisko bolo mierne hrbolaté a tvrdšie. Teplota 21°C polooblačno.

Zápas:

Začiatok sa niesol pod taktovkou Červených , ktorí zovreli svojho súpera na polovičke a vytvárali si príležitosti na zakončenie. Prvá najväčšia šanca prišla v piatej minúte keď po peknej kombinácii prišla prihrávka z ľavej strany na pravú a zakončenie Ľuba Malíka skončilo na brvne. Zelení odpovedali až v desiatej minúte , keď sa do brejku dostala dvojica Rudo HuliakJaroslav Vyboch. Prvý loptu potiahol až pred brankára a poslal prihrávku pred prázdnu bránku. Brankár sa však stihol premiestniť a zakončenie Jaroslava Vybocha vytlačil nad bránku. Prvú štvrťhodinu bola hra vyrovnaná s miernou prevahou Červených. Potom však prišla pekná kombinácia na ktorej konci bola gólová prihrávka Jaroslava Vybocha a nečakané jemné zakončenie pomedzi nohy brankára od Ruda Huliaka. 25 minúta Rudo Huliak 0:1. O osem minút Zelení akciu zopakovali keď na konci bola opäť rovnaká dvojica hráčov akurát zakončenie bolo v behu a do prázdnej bránky. 33 minúta Rudo Huliak 0:2. Červení odpovedali niekoľkými sľubnými akciami ale pri zakončení im chýbali centimetre od odkrytej časti bránky. Najbližšie k zníženiu mal Daniel Šustek , ktorý po centri z rohového kopu od Ľuboša Pekára opečiatkoval hlavičkou tyč. Podobne sa postupne darilo aj ostatným strelcom a na konci zápasu mali Červení na svojom konte 3 tyče a jedno brvno. Zelení získavali dobrým pohybom a trpezlivou rozohrávkou hernú prevahu , ktorú pretavili do ďalšieho gólu s rovnakým  scenárom a obsadením. Lopta potiahnutá po pravej strane až na Jara Vybocha a následne prihrávka na ľavú stranu pred bránku Rudovi Huliakovi , ktorý ju gólovo zakončil. 51 minúta Rudo Huliak 0:3. Snaha Červených bola veľká ale stroskotávala aj na takých javoch ako potkýnanie na lopte a keď už akcia bola dotiahnutá do gólového zakončenia tak okrem bránkovej konštrukcie si Zelení dobre postavili aj Laskyho , ktorý v niektorých prípadoch ani nevedel ako ho lopta dobre trafila. Posledný úder Zelených padol pätnásť minút pred koncom , keď prudký center od Ruda Huliaka pred bránku z kopačiek útočníkov Zelených zobral vracajúci sa Ľuboš Pekár a prekonal vlastného brankára. 75 minúta Rudo Huliak 0:4. V osemdesiatej minúte prišla chvíľa Adama Chabadu , keď z polovičky ihriska skoro preloboval brankára Červených , ktorý loptu vyhlavičkoval nad bránku. Už to vyzeralo , že si Zelení do budúceho zápasu odnesú nulu ale toto kúzlo im nakoniec zrušil Janko Hodás , keď upratal za Laskyho chrbát prihrávku od Ľuba Malíka. 86 minúta Ján Hodás 1:4.

Pohybom aj kombináciou dnes boli lepší Zelení v útočnej aj obrannej fáze. Červení však na oplátku mali gólových príležitostí aspoň na dva zápasy. Keď zhrniem iba tie najväčšie na obidvoch stranách tak so štyrmi zásahmi do bránkovej konštrukcie a štyrmi nepremenenými tutovkami na obidvoch stranách mohol dnešný výsledok byť aj 8:8.

Späť