20.3.2011

21.03.2011 18:09

 

Výsledok stretnutia    1:1

Zostava Červení :

Ján Hodas , Miloš Labuda  , Ľubomír Turčan ,Jozef Vrabec ,Jozef Filo ,  Peter Pirošík ,  Milan Šindelář , Danko Šustek +1

Posily u Červených : Ľubo Malík

Zostava Zelení :

 Slavomír Meliš , Ján Gier  , Pavol Tavač , Jaro Vyboch , Rudo Huliak +1 , Robo Huliak ,  Miroslav Vrabec , Ľuboš Pekár

Posily u Zelených : Lasky

Stretnutie sa odohralo na Pasienkoch za pekného slnečného počasia s teplotou okolo 5°C. Po celý zápas fúkal studený vietor a kto mal rukavice a čiapku bol frajer. Terén bol mäkký až blatový.

Začiatok patril Zeleným , ktorí napriek tomu , že hrali o jedného hráča menej diktovali hru. Svojimi kombináciami si vytvorili nebezpečné šance a iba nepresnosť v zakončení im zabránila ujať sa niekoľko gólového vedenia. Tak ako minulý týždeň tak aj tento sa dostavil oneskorenec . Tentoraz v podobe hráča Ľuba Malíka. Keďže Ľubo nastúpil ku Červeným tak bolo na strane Červených o dvoch hráčov viac. Preto sa muselo rozhodnúť koho Červení pustia na hosťovanie. Už to vyzeralo , že k Zeleným pôjde práve oneskorený Ľubo Malík . Takéto rozloženie síl by však znamenalo jednoznačnú prevahu Zelených a tak ku Zeleným nastúpil Ľuboš Pekár. Početne sa hra vyrovnala ale Zelení naďalej pokračovali v útočnom futbale. Ich snaha bola odmenená keď strelu Ľuboša Pekára brankár chytil medzi nohami ale voči následnej dorážke Ruda Huliaka bol už bezmocný 0:1. Zelení aj po strelení gólu útočili ale postupom času im začali dochádzať sily. Červení naopak zo začiatku nemohli chytiť tempo ale časom začali podnikať veľmi nebezpečné protiútoky. V týchto situáciach sa opäť predviedol vo vynikajúcej forme brankár Zelených Lasky. To čo pochytal sa nedá ani opísať. Niekedy to vyzeralo tak ako keby za ním stála neviditeľná stena , ktorá odrážala lopty von z bránky , keď sa už zdalo , že je Lasky prekonaný. Veľmi dlho držal nádej Zelených na jednogólové víťazstvo ale predsa jednu strelu nedokázal zneškodniť. 15 minút pred koncom poslali Červení dlhú loptu na Ľuba Malíka. V tom čase boli v obrane Zelených iba Ľuboš Pekár a Robo Huliak. Do priameho súboja s Ľubom Malíkom sa pustil Ľuboš Pekár. Malé zaváhanie ho stálo možnosť odkopnúť loptu čo Ľubo Malík využil . Loptu zobral a zbehol po ľavej strane ku bránke odkiaľ poslal presnú prihrávku na nabiehajúceho Danka Šusteka , ktorý strelou z prvej uzavrel skóre na 1:1. Po vyrovnaní nastala veľmi zaujímavá situácia lebo ani jedno mužstvo sa nechcelo zmieriť s remízou. A tak nastali preteky o víťazný gól. Keď však došli sily aj posledným hráčom a bolo zrejmé , že už neskóruje ani jedno mužstvo tak sa zápas skončil prvou remízou v tomto roku.

Späť

Povedali po zápase:

Dátum 23.03.2011

Vložil Slavko Meliš

Titulok Re

Odpovedať

Pre XXL len toľko. My na teba to ONô. Pre zostatok mužstva a budúce stretnutia navrhujem aby sa pred zápasom prevádzala dychová skúška na návykové a psychtropné látky. Podľa toho ako dopadne test bude hráč nasadzovaný do mužstva červených alebo zelených.Carda bude v sobotu prevádzat REKTIFIKAciu svojej zbrane.Šuhajkovi zasa dochádzajú naboje bude musieť dopniť muníciu.....

Dátum 25.03.2011

Vložil Sionko

Titulok Re:Re

Odpovedať

By ma zaujímalo , ku komu pôjdu tí čo nafúkajú a s kým vlastne potom budem hrať Ja?
To radšej tiež nafúkam.

A čo sa týka Rektifikácie tak na to asi nebude čas , lebo
Raoultov zákon vyjadruje vzťah medzi zložením kvapaliny a zložením pár nad ňou. Zákon odvodil francúzsky chemik François-Marie Raoult.

Zo závislosti tlaku pár od zloženia kvapalnej aj plynnej fázy vyplýva, že koncentrácia prchavejšej zložky je v plynnej fáze vyššia než v kvapalnej. Práve tento jav je základom separačných metód ako sú destilácia alebo rektifikácia.

A to by som hral zase sám.

Dátum 27.03.2011

Vložil Šuhajko

Titulok Re:Re:Re

Odpovedať

Hovoril som o nastavení a spresnení Cardového strieľacieho zariadenia. :D

Dátum 22.03.2011

Vložil xxl

Titulok komentár

Odpovedať

Čvo vy na to fafrnkovia.