16.6.2013

17.06.2013 18:29

Výsledok stretnutia 3:0

Zostava Červení :

Ľubomír Turčan , Jozef Vrabec +1 , Ján Hodás +1 , Ľuboš Pekár  , Peter Pirošík , Jozef Filo , Daniel Šustek , Ľubo Malík + 1

Zostava Zelení :

Slavomír Meliš , Ján Gier  ,  Jaroslav Vyboch  , Rudo Huliak , Robo Huliak , Marián Klotton , Miroslac Vrabec

Ihrisko :

Hralo sa na hlavnom ihrisku. Tesne nad ránom bola menšia prietrž ale na ihrisku to nebolo vôbec poznať a skôr bolo suchšie a tvrdšie. Teplota bola nad 23°C slnečno.

Zápas:

Začiatok zápasu mali v rukách Červení a už v šestnástej minúte mali na konte päť gólových príležitostí a jednu nastrelenú tyč. To , že Zelení neinkasovali ani jeden krát mal na svedomí Miroslav Vrabec , ktorý zázračnými zákrokmi pochytal všetky dobre umiestnené a niekedy aj od svojich spoluhráčov tečované strely. Červení si takúto početnosť šancí vypracovali dlhšou kombinačnou hrou až pred bránku súpera , kde sa dostávali do výhodných streleckých pozícii a všetky strely smerovali do priestoru bránky. Tých spomínaných päť však bolo skutočne gólových. Po úvodnom tlaku sa spamätali aj Zelení a postupom času získavali dlhší časový úsek s loptou na kopačkách. To sa prejavilo aj v šanciach , ktoré postupne prichádzali. Na druhej strane však Červených zase podržal Jozef Filo a tak stav bol veľmi dlho nerozhodný. Prvý gól padol až v druhom polčase , keď sa do brejku dostala trojica hráčov Červených. Lopta sa na os bránky dostala k Ľubošovi Pekárovi. Ten sa pokúsil o tvrdú strelu na bránku ale lopta mu dobre nesadla ale našla si pri pravej tyči dobre postaveného Ľuba Malíka. Ten loptu dobre spracoval a prihral ju na ľavú stranu zbiehajúcemu Jankovi Hodásovi , ktorý ju z prvej umiestnil do odkrytej bránky. 52 minúta Ján Hodás 1:0. Potom prišlo ešte pár pekných prečíslení ale muška zo začiatku stretnutia sa vytratila a lopta míňala bránku Zelených. Nedáš dostaneš mohol dvakrát potvrdiť Slavomír Meliš ale jeho presné zakončenia zblízka vyškriabal Jozef Filo z bránky. Nakoniec Slavovi  vyšla presná spätná prihrávka od ľavej tyči na Jaroslava Vybocha , ktorý ju následne opečiatkoval strelou z prvej. Tlak Zelených narastal a tak prestali dávať pozor na zadné vrátka. To nakoniec využili Červení a presným lobom sa do úniku z polovice ihriska dostal Ľubo Malík a a zakončil do odkrytej bránky. 78 minúta Ľubo Malík 2:0. Definitívne rozhodnutie prišlo o sedem minút neskôr , keď nedorozumenie pri rozohrávke Zelených využil Ľuboš Pekár v súboji s Robom Huliakom a získanú loptu posunul pred bránku Zelených. Tu sa rozbehol menší kolotoč na ktorého konci bol Jozef Vrabec , ktorý s prehľadom umiestnil loptu do pravého vinkľa. 85 minúta Jozef Vrabec 3:0. Zelení sa pokúšali aspoň o čestný úspech , ktorý sa im aj skoro podaril ale nakoniec vyšli gólovo naprázdno.

Späť