15.4.2012

15.04.2012 15:02

Výsledok stretnutia 2:2

Zostava Červení :

Ján Hodás  , Miloš Labuda +1 ,  Ľubomír Turčan , Jozef Vrabec , Ľuboš Pekár ,  Milan Šindelář  , Ľubo Malík +1 , Daniel Šustek  , Peter Holeša - hosťovanie

Zostava Zelení :

Slavomír Meliš , Jozef Drábik , Adam Chabada , Pavol Tavač , Ján Gier ,  Rudo Huliak , Robo Huliak ,  Jaroslav Vyboch  , Marián Klotton +2 , Lasky

Ihrisko :

Hralo sa na hlavnom ihrisku . Teplota bola príjemných  11°C , zamračené. Terén bol dobrý. Prvý krát sme hrali s novou loptou , ktorá sa používa v Poľskej lige a boli sme spokojní.

Zápas:

Začalo sa veľkým výkopom , lopta padala na Ľuba Malíka , ktorý si ju výkrikom „Nechaj!“ vybojoval. Po dopade na zem sa lopta odrazila Ľubovi do tváre , ktorý nasledujúcich päť minút ronil krokodílie slzy a nič nevidel. Po tomto veselom začiatku sa lopty zmocnili hráči , ktorí sa prestali smiať ako prví a začali prvý útok. Najskôr sa o útok pokúsili hráči Červených , ktorí následne stratili loptu a prvý útok Zelených zakončil Jaro Vyboch tvrdou strelou na bránku. Túto brankár Červených vyboxoval ale keďže nepoužívame rukavice lopta mu ruky riadne vyštípala a strela ho na chvíľu vyhnala z bránky. Hra sa postupne vyrovnala a šance sa striedali na jednej aj druhej strane. Vzhľadom na značný počet hráčov sa väčšina súbojov odohrávala v strede ihriska. Potom však prišla nenápadná akcia Miloša Labudu , ktorého centrovaná lopta z pravej strany prekvapila brankára aj obrancu Zelených a spoločným úsilím si ju dopravili až za bránkovú čiaru. Následný video záznam potvrdil , že lopta bola celým objemom za bránkovou čiarou a tak sa Červení ujali vedenia. Miloš Labuda 1:0. Tento moment na chvíľu rozhodil hráčov Zelených , ktorý mohli znovu inkasovať. Po chvíli sa však otriasli a púšťali sa do nebezpečných kombinačných kontier. Červení tak ako minulý zápas využívali brejky a jeden takýto krásnou krížnou strelou z pravej strany ku ľavej tyčke zakončil Ľubo Malík 2:0. Za tohto stavu mali Červení ešte niekoľko tutových šancí ale Lasky v bránke už za seba ďalší gól nepustil. Zelení postupne prebrali iniciatívu a zatláčali Červených pred ich bránku. Zaslúženie zníženie prišlo po presnom centri a nekompromisnej hlavičke Mariána Klottona 2:1. Zelení pokračovali v tlaku a vyrovnanie prišlo po závare pred bránkou keď ďalšiu strelu tečoval Marián Klotton túto ešte raz tečoval Danko Šustek a skončila v bránke. Marián Klotton 2:2. Výherný gól mal na kopačke Jozef Drábik ale jeho tvrdá strela z prvej skončila na tyči.

Za zmienku stoja ešte tvrdé strety hráčov , ktoré si najviac odniesol Ľubo Turčan. Tak isto nemôžeme zabudnúť na návrat Jozefa Vrabca do zostavy Červených. Nohu ešte nemá fit ale na hre Červených to bolo hneď poznať.

Späť

Povedali po zápase:

Neboli nájdené žiadne príspevky.