13.3.2011 návrat Pala Tavača

13.03.2011 18:21

 

Výsledok stretnutia    4:1

Zostava Červení :

Slavomír Meliš , Miloš Labuda +1 , Ľubomír Turčan ,Jozef Vrabec , Ľuboš Pekár ,Jozef Filo ,  Peter Pirošík ,  Milan Šindelář , Danko Šustek

Posily u Červených : Ľubo Malík +3

Zostava Zelení :

 Jozef Drábik , Adam Chabada , Ján Gier +1 , Pavol Tavač , Jaro Vyboch , Rudo Huliak, Robo Huliak ,  Miroslav Vrabec , Peter Huliak

Stretnutie sa odohralo na Pasienkoch za pekného slnečného počasia s teplotou okolo 10°C. Po celý zápas fúkal vietor a tento prírodný jav sa premietol aj do spôsobu hry obidvoch mužstiev.

Terén bol vďaka Slavovi Melišovi , ktorý ho počas týždňa povalcoval vynikajúci. Ďakujeme Slavo !

Začiatok stretnutia sa niesol pod taktovkou Zelených. Bolo to spôsobené väčším počtom o 2 hráčov ale hlavne aj vetrom , ktorý im stále fúkal do chrbta , zatiaľ čo Červení nemohli dostať práve kvôli vetru loptu ďalej ako na polovicu ihriska. Keďže hráčov Červených bolo stále o dvoch menej, rozhodol sa prestúpiť na tento zápas k Červeným Slavo Meliš. Červení sa však predsa dočkali dôležitej posily do obrany v podobe Petra Pirošíka , ktorého zdržali povinnosti. Paradoxne po získaní početnej prevahy to boli práve Červení , ktorí inkasovali ako prví. O prvý gól sa postaral Janko Gier strelou po zemi , keď vystrelil pomedzi hráčov a lopta prešla cez všetko čo stálo v ceste , trafila tyč a odrazila sa do bránky 0:1. Po inkasovanom góle nastala bežná rozohrávka Červených ukončená strelou Ľuba Malíka a nečakaným vyrovnaním na  1:1.

Hra bola po celý zápas vyrovnaná s tým rozdielom , že obidve mužstvá predviedli úplne iný futbal ako v predchádzajúcich zápasoch. Červení museli kvôli vetru zmeniť taktiku. Útočníci sa museli stiahnuť až na polovicu ihriska , keď chceli získať loptu lebo o dlhých loptách nemohlo byť ani reči. Týmto vznikol veľký voľný priestor , lebo Zelení logicky vysunuli obranu a vďaka vetru pre nich nebolo problém dostať loptu rýchlo pred bránku Červených. Zeleným však vôbec nevychádzala ich hlavná zbraň a to finálna prihrávka. Z toho vznikali rýchle protiútoky Červených , ktoré boli aj zakončované strelami na bránku.

Dve vynikajúce šance mal Slavo Meliš ale brankár Zelených mu nedoprial radosť z gólu. Nakoniec nečakanú streleckú produktivitu predviedol Ľubo Malík , keď z jeho pár striel tri skončili v bráne Zelených. Najskôr druhý gól padol po prerušení rýchleho útoku Zelených , keď sa lopta dostala k Petrovi Huliakovi , ktorého od zadu atakoval vracajúci sa Ľuboš Pekár , vypichol mu loptu pričom mu nechtiac pri zákroku vyzul kopačku. Lopty sa zmocnil Danko Šustek , ktorý ju rýchlo posunúl na útočníkov a akciu strelou zakončil Ľubo Malík 2:1. Aj tretí gól Červených padol po rýchlom brejku a zakončení útoku strelou Ľuba Malíka 3:1. Skóre uzavrel Miloš Labuda , keď zo stredu bránkoviska vystrelil do protipohybu brankára Zelených a bolo 4:1.

Po trojmesačnej prestávke sa v drese Zelených predstavil Pavol Tavač a bol aj pri niekoľkých nebezpečných útokoch. Tesne pred koncom sa však ozvalo zranenie a zápas nedohral. Dúfame , že sa du budúceho stretnutia vylieči a začne zase pravidelne hrávať.

Späť

Rozhodla zápas produktivita Ľuba Malíka?

Dátum 16.03.2011

Vložil Slavko Meliš

Titulok Súhlas

Odpovedať

Samozrejme chalani,že mate pravdu.Ved ty mladší sa môžu veľa naučiť od nás starších.Rozumieme všetkému,napr.do piva.erotiky, kozmetiky,fotbalu a podobne.Okrem toho kde by nabrali um,kedˇnie u nás.Treba nás len pozorne počúvať a všímať si našú taktiku a techniku.A ty xxl sa podpisuj poriadne,lebo ináč budeš mať do činenia s celým FC.

Dátum 14.03.2011

Vložil xxl

Titulok Fafrnek

Odpovedať

Vekom nepatrí medzi starých pánov. Nech medzi A mužstvom robí MACHRA.Ináč bude mat do činenia so mnov.To sa mu hra,keď má za spoluhráčov takých frajerov ako sú J. Vrabec, LTurčan a podobne....

Dátum 14.03.2011

Vložil Sionko

Titulok Re:Fafrnek

Odpovedať

Nesúhlasím a som naopak rád , že s nami hrajú aj mladší hráči. Keď sa budeme porovnávať len medzi sebou tak všetci stratia na svojej kvalite. Bežecké preteky s mladšími hráčmi neurobíme ale stále si na takýcho rýchlych hráčoch môžeme cibriť techniku , pozičné a taktické myslenie.
Keď si zoberiem minuloročné výsledky zo zápasov proti súperom , ktorý bežne hrajú na veľké ihrisko a dokázali sme ich poraziť tak toto by sme bez takéhoto tréningu nedokázali.
Takže si myslím , že taká zostava aká chodí hrať každú nedeľu a teraz myslím celkovo , nie červení alebo zelení je dobre vyvážená a prináša všetkým možnosť sa vyblbnúť na ihrisku.
Pri príspevkoch používajte meno alebo prezývku. Ďakujem.

Dátum 14.03.2011

Vložil Danko

Titulok Re:Re:Fafrnek

Odpovedať

Súhlasím s Ľubkom P., nie vždy je dôležitá rýchlosť, ale väčšinou technika hráča, pričom neustále nás o tom presviedčajú hráči, ktorých rýchlosť sa nedá s Ľubkom porovnať. Napriek tomu sú stále vynikajúci hráči.Napr.: Slavko Meliš, Jožko Drábik, Janko Hodas a pod.