13.2.2011

16.02.2011 17:52

 

Výsledok stretnutia    2:1

Zostava Červení :

Ján Hodas , Miloš Labuda , Ľubomír Turčan ,Jozef Vrabec , Ľuboš Pekár ,  Peter Pirošík ,  Milan Šindelář , Danko Šustek

Posily u Červených : Ľubo Malík +2

Zostava Zelení :

Jozef Drábik , Ján Gier , Jaro Vyboch , Rudo Huliak +1, Robo Huliak , Miroslav Vrabec , Richard Hudec

Posily u Zelených : Lasky

Stretnutie sa odohralo na hlavnom ihrisku za slnečného počasia s teplotou tesne pod nulou a mierne zamrznutom trávniku. Na tomto teréne mala lopta rýchly sklz čo sa prejavilo vo väčšom počte nepresných prihrávok.

Netradične mali na začiatku viac z hry hráči Zelených. Po dlhšej prestávke sa v drese zelených objavil Richard Hudec a hneď na začiatku stretnutia sa v krátkom časovom úseku predviedol dvoma presnými tvrdými strelami po zemi k ľavej tyčke , ktoré mu však brankár Červených vyrazil. Zelení nepoľavili v útočení a výsledkom bol vedúci gól. Gól nastal po tvrdej strele , ktorú brankár Červených zachytil , následne odkopol loptu preč od brány , táto však našla dobre postaveného Miroslava Vrabca , ktorý ju strelou poslal späť pred bránu , kde číhal Rudo Huliak pre ktorého už nebolo problém doraziť loptu do bránky 0:1. Po inkasovanom góle prišli na ihrisko oneskorenci a tak si prezliekol dres zo zeleného na červený Ľubo Malík. Ako sa neskôr ukázalo bola to rozhodujúca kúpa zápasu.

Hra sa postupne vyrovnala a Červení sa pustili do naháňania jednogólového manka. Toto bola voda na mlyn Zelených , ktorý podnikali nebezpečné protiútoky. Vynikajúcim výkonom sa opäť predviedol Lasky v bráne Zelených a pri svojich zákrokoch používal hlavu nielen na myslenie ale ju aj strkal tam , kde by väčšina hráčov nedala ani nohu a nieto hlavu. Po jednej takejto delovke by bežnému smrteľníkovi minimálne týždeň zvonilo v ušiach , zatiaľ čo Lasky sa len uškeril a chytal ďalej. Laskyho výkony spolu s dobre organizovanou obranou Zelených nedávali veľké nádeje na úspech Červeným a keď cca 20 minút pred koncom bolo stále 0:1 vyzeralo to na víťazstvo Zelených. Červení sa však nevzdávali a ich snaha bola odmenená vyrovnávajúcim gólom. Akcia začala u Ľuba Turčana , ktorý vzovretí dvoch hráčov Zelených rozohral na Ľuboša Pekára od ktorého išla jemná prihrávka na Jozefa Vrabca , ktorý rýchlym presným pasom našiel Milana Šindelářa. Milan poslal z pravej strany bránky zelených prihrávku pred ich bránu , ktorú strelou zakončil Ľubo Malík. Lopta sa následne odrazila od každého hráča , ktorý stál v dráhe letu a nakoniec skončila v bráne spolu s brankárom a obrancom Zelených a bolo 1:1. To že to bol vydretý gól dokumentovala nefalšovaná radosť Červených. Červení povzbudení vyrovnávajúcim gólom sa vrhli ešte do väčšieho tlaku , z ktorého sa zrodilo pár pekných šancí. Na úplnom konci stretnutia sa ujala tvrdá strela Ľuba Malíka a bolo 2:1. Zápas ukončila delovka od Jara Vybocha , ktorá však skončila vysoko a následne aj ďaleko od bránky Červených.

Späť

Diskusná téma: Aký máte názor na výsledok zápasu?

Dátum 16.02.2011

Vložil Richard Hudec

Titulok Červení mali šťastie

Odpovedať

Dnes 13.2.2011 sme dlho,dlho viedli pokial cerveni nedali dva nezmyselne goly stastena vam priala ALE DOKEDY!!!!!

Dátum 20.02.2011

Vložil Lubo

Titulok Re:Červení mali šťastie

Odpovedať

Riso keby si nekecal