12.6.2011

12.06.2011 14:16

 

Výsledok stretnutia 2:5

Zostava Červení :

Ján Hodas , Ľubomír Turčan , Jozef Vrabec , Ľuboš Pekár  , Jozef Filo , Peter Pirošík , Danko Šustek , Milan Šindelář +2

Zostava Zelení :

Slavomír Meliš +1Ján Gier +1 , Jaro Vyboch  , Miroslav Vrabec , Štefan Danišek , Robo Huliak , Rudo Huliak +3

Stretnutie sa odohralo na Pasienkoch lebo žiaci mali domáci zápas. Ihrisko bolo čerstvo pokosené a terén ideálny na fotbal. Teplota bola okolo 22°C , príjemne teplo a bez vetra.

Stretnutie sa postupne rozbiehalo a útoky sa striedali z jednej strany na druhú. Zelených bolo o jedného menej ale kompenzovali to hrou bez brankára. Dlho to vyzeralo na bezgólovi zápas a tak brankár Červených namiesto starostí s útokmi protihráčov sa musel brániť útoku mravcov keďže bránka bola postavená priamo na mravenisku.

Prvý gól padol po nevinne vyzerajúcej akcii Zelených , keď po ľavom krídle bežal Štefan Danišek posúval loptu na pred ním utekajúceho Ruda Huliaka , ten loptu mierne tečoval a tá skončila za chrbtom prekvapeného brankára 0:1Červení sa snažili odpovedať protiútokom ale začala sa prejavovať ich najväčšia slabina v tomto zápase. Tou boli nepresné prihrávky neatakovaných hráčov. Tejto chyby sa dopustili všetci hráči Červených a tak väčšinu stretnutia museli ťažko získavať späť ľahko odovzdanú loptu. Zelení naopak darované lopty využívali na nebezpečné útoky. Jeden z takýchto útokov zakončil Janko Gier keď nechytateľnou strelou do vinkla upravil skóre na 0:2. Zelení často zatvárali Červených pred ich bránku a prihrávkami od rohobej zástavky si vytvárali šance. Po jednom takomto centri od Štefana Danišeka obrana Červených vyrazila loptu hlavou , táto sa však dostala k Miroslavovi Vrabcovi a ten peknou prihrávkou našiel voľného Ruda Huliaka 0:3. Po tomto góle Červení opäť prestriedali brankára a pustili sa do útoku. V obrane však začali vznikať veľké diery a tak sa Zelení dostávali do nebezpečných prečíslení. Dve takéto aj využili , keď sa najskôr rútili na brankára Červených traja hráči. Slavomír Meliš ťahal loptu a po pravej strane mal dvoch voľných spoluhráčov. Tesne pred bránkou Červených sa rozhodol prihrávať Štefanovi Danišekovi. Brankár Červených reagoval na prihrávku a snažil sa loptu zachytiť nohou. Slavo však loptu zle trafil a tak sa jeho prihrávka zmenila na slabú strelu na bránku , ktorá však prešla pomedzi nohy bezmocne pozerajúceho brankára 0:4. Po tomto góle sa skórovania dočkali aj Červení a dva brejky premenil Milan Šindelář 1:4 a 2:4. Stretnutie ukončilo prečíslenie Zelených keď voľného Ruda Huliaka na šiel prihrávkou Slavomír Meliš a Rudo nechytateľnou strelou do vinkla ukončil zápas 2:5.

Späť

Povedali po zápase:

Neboli nájdené žiadne príspevky.