10.12.2011 Koncoročné posedenie - sumár 2011

17.12.2011 16:55

Sme na konci roku 2011 a tak môžeme rekapitulovať čo sme tento rok zažili s FC Senior Trnové.

Odohrali sme spolu 10 priateľských stretnutí na dvoch turnajoch a jednom dvojzápase. Z toho sme štyri krát vyhrali , štyri krát remizovali a dva krát prehrali.

Úvodná previerka bola na turnaji o Putovný pohár predsedu Žilinského samosprávneho kraja. Nastupovali sme ako obhajcovia minuloročného víťazstva. Teno rok nám však nebolo dopriane ani v útoku a ani v obrane. Skončili sme na poslednom piatom mieste.

Oveľa väčší úspech sme dosiahli na turnaji vo Veľkom Medziříči. Od finále nás delilo víťazstvo v poslednom zápase o dva góly. Nakoniec sme po veľmi dobrom výkone obsadili šieste miesto. To že naša hra zaujala súperov aj divákov potvrdilo víťazstvo Jara Vybocha o najlepšieho hráča turnaja zo 120 hráčov.

Našimi najväčšími gólovými ťahúňmi boli ako vždy Jozef Belaník , Milan Šindelář a náš brankár Štefan Danišek (čo na brankára nie je zlé).

Okrem športových udalostí sme zažili aj veľa pekných spoločenských akcií. Oslávili sme niekoľko okrúhlych narodenín. Začneme od nášho najstaršieho hráča.

Slavomír Meliš to dotiahol na 60-ku. Zároveň sa so ziskom 33% stal aj hráčom roka 2011. Miloš Labuda oslávil 50-ku. Rudo a Robo Huliakovci a Jozef Filo oslávili 35-ku.

3.7.2011 sme urobili perfektnú gulášovú akciu ktorá sa vydarila od začiatku až do konca napriek najskôr nie najlepšiemu počasiu.

Na týchto všetkých akciách sme zažili veľa zábavných zážitkov a vypočuli veľa vtipných hlášok.

Janko Hodás zobral reč domácemu mládencovi z Veľkého Medziříči asi 100m od štadióna otázkou : "Prosím Vás , kde je tady hřište ?"

Slavo Meliš pri odvete v Martine. Zatlačili sme súpera do šestnástky. Slavo sa rozbehol z našej polovice a kričal : "Počkajte chvíľu , ja tam dobehnem!"

 

Späť