0dveta TJ Višňové - FC Senior Trnové

23.07.2012 08:36

Prvé vzájomné stretnutie skončilo remízou 2:2. A tento výsledok sa znova zopakoval aj teraz.

 

22.7.2012

TJ Višňové - FC Senior Trnové

 :

2 : 2

(polčas 2:0)

(1:0 ; 2:0 , 1ŽK-Višňové / 2:1 ; 2:2)

 

 

Nasledovala odveta na ihrisku TJ Višňové. Odveta sa odohrala 22.7.2012 , počasie bolo futbalové , zamračené , pofukoval studený vietor. Ihrisko bolo dobre upravené , pekná tráva a mäkké.

Základná zostava FC Senior Trnové :

Pavol Tavač , Jaroslav Vyboch , Rudo Huliak , Robo Huliak , Marián Klotton , Miroslav Vrabec , Jozef Vrabec , Milan Šindelář , Ľubo Malík , Danko Šustek , Peter Pirošík - brankár

Lavička :

Slavomír Meliš , Adam Chabada , Ľubo Turčan , Ľuboš Pekár

Zápas :

Prvý polčas patril herne aj výsledkovo domácim. Domáci mali lepší pohyb a na rozdiel od nás nekazili jednoduché prihrávky. Prvé zakončenie prišlo zo strany domácich už v 5´. Hráč č.10 strieľal tesne nad. Už o tri minúty sme sa dopustili fualu a rozhodca ponechal správne domácim výhodu. Nastalo prečíslenie a z hluku hráčov vystrelil nevydarenú strelu hráč č.13. Lopta prešla Petrovi pomedzi nohy a domáci sa v 8´ujali vedenia 1:0. V desiatej minúte sme ako prvé mužstvo získali roh a mierne sme súpera zatlačili pred jeho bránu. Loptu sme z pravej strany preniesli na ľavú , kde sa o zakončenie pokúsil Danko Šustek. Jeho prudký pokus letel rovnobežne z bránkou a skončil v aute. Priebežne prebiehalo striedanie hráčov na lavičkách obidvoch mužstiev. V 20´pri súboji s Ľubošom Pekárom zahral domáci hráč rukou a získali sme výhodu priameho kopu. Priamy kop zahrával Jaroslav Vyboch a poslal presný center do šestnástky , kde sa medzi dvoma obrancami presadil Ľuboš Pekár hlavou. Lopta však skončila vedľa pravej tyče. V 25´opäť pre berajú iniciatívu domáci a na tretí pokus prekonávajú bezmocného Petra v bránke , keď prvé pokusy vyrazil ale lopta sa nakoniec dostala cez Jara Vybocha k hráčovi domácich č.15 a ten z blízka zvyšuje do prázdnej bránky na 2:0. Ihneď po našej rozohrávke v stredovom kruhu sa k lopte opäť dostávajú domáci. Naši hráči ustupujú a tak na Petra v bránke z dobrej pozície letí tvrdá strela. Peter vyráža na roh. Chaos v našej obrane je dokončený , keď sa pred šestnástkou zrazia a na zem padajú Danko Šustek a Marián Klotton. Všetci domáci sa natlačili na našu polovičku a snažia sa streliť tretí gól. Strácajú všal loptu a do brejku vysúvame Ľuba Malíka. Lopta letí ponad posledného hráča domácich , Ľubo o obieha ale hráč domácich chytá loptu do rúk a pokladá ju na zem. Za tento zákrok v 35´vidí domáci hráč žltú kartu. V 40´rozhodca ukončuje prvý polčas a nasleduje päť minútová prestávka.

Počas prestávky padlo pár slov , doplnili sa tekutiny a nastupujeme na druhý polčas.

Začíname podstatne aktívnejšie a zatláčame súpera. 45´až 46´roztáčame rohové kopy. Zakončenia vyráža domáci brankár a tak nasleduje jeden roh za druhým. Nakoniec sa domáci ubránia a vyrazili do nebezpečného protiútoku. 47´a Peter v bránke čaruje nohami a chytá nebezpečnú strelu. Opätovne rozbiehame útok a napodiv nám konečne vychádzajú prihrávky. Lopta sa dostáva k Milanovi Šindelářovi a ten v šestnástke nachádza voľného Jožka Vrabca. Jozef obstreľuje brankára a lopta končí tesne vedľa bránky. 55´a zahrávame ďalší rohový kop. Lopta letí na voľného Pala Tavača ale tesne pred ním sa do lopty vrhá domáci hráč a zakončuje do šibenice vlastnej brány 2:1. O ďalšie zakončenie sa v šestnástke súpera pokúša Slavomír Meliš ale brankár loptu z ľavej šibenice sťahuje do rukavíc. 57´a domáci rozohrali peknú akciu , keď z ľavej strany ide presná prihrávka pred stred šestnástky a domáci hráč z výhodnej pozície posiela tvrdú strelu po zemi tesne vedľa našej ľavej tyče. 58´rozohrávka FC Senior , loptu má Adam Chabada , prihráva Ľubovi Turčanovi a Ľubo z blízka ľavačkou vyprášil brankárove rukavice. Náš tlak pokračuje a súpera zatláčame pred jeho šestnástku. Lopta sa dostáva k Paľovi Tavačovi , ten sa uvoľňuje a v 60´strelou z poza šestnástky vyrovnáva na 2:2. Domácim dochádza dych a začínajú strelecké manévre FC Senior. Prvý sa do dobrej pozície dostáva Jaroslav Vyboch ale posiela veľmi nepresnú tvrdú strelu. Nasledujú ďalšie strelecké pokusy hráčov , už sú presnejšie ale všetky končia tesne nad bránkou. 63´a domáci sa opäť dostávajú do ojedinelého protiútoku v druhom polčase a Peter Pirošík chytá nohou čistý gól. Následne však zaznela rozhodcova píšťaľka a rozhodca odpískal obsajd domácim. Od 70´až do konca zápasu máme hru pod konrolou a tlačíme domácich. Gól je už na spadnutie ale rozhodca v 80´ukončuje zápas.

Opäť sa zrodila remíza 2:2. A opäť si hráči TJ Višňové strelili jeden vlastný gól tak ako v prvom vzájomnom zápase. Zdá sa , že sme mužstvo druhých polčasov , keď ušetrené sily z prvého polčasu vieme využiť v tom druhom.

Boli to pekné dva dvojzápasy a dúfajme , že si ich čo najskôr zopakujeme.

FC Senior Trnové : TJ Višňové 2:2

TJ Višňové : FC Senior Trnové 2:2

 

Späť